Routebeschrijving

Hieronder vindt U de route naar de HSV Wasmeer.

Sportpark Anna's Hoeve vanuit de richting Amersfoort (A1):
Verlaat de A1 op het knooppunt Eemnes richting Amsterdam, ga na 1 km linksaf de Wakkerendijk (N221) op, na 450 m rechtsaf de Zandheuvelweg op, na 2,2 km komt U op de dr. Albert Schweitzerweg. Na 60 m rechtsaf richting Hilversum, de weg over Anna's Hoeve, nadat U het restaurant/ uitspanning Castellum Novum bent gepasseerd is er, scherp naar rechts, de afslag naar het parkeerterrein van de HSV Wasmeer.

Sportpark Anna's Hoeve vanuit de richting Amsterdam (A1):
Verlaat de A1 op de afslag Laren (9), ga na 150 m linksaf de Hilversumseweg (N525) op, volg deze weg tot aan het dr. J.M. den Uylplein in Hilversum. Neem op deze rotonde de afslag richting Utrecht, dit is de Kamerlingh Onnesweg. Na 1,6 km gaat U bij de rotonde linksaf de Minckelersstraat op. Nadat U de gemeentegrens van Hilversum bent gepasseerd vindt U na 550 m linksaf het parkeerterrein van de HSV Wasmeer.

Sportpark Anna's Hoeve vanuit de richting Utrecht (A27):
Verlaat de A27 op de afslag Hilversum (33), ga rechtdoor de Oosterengweg op, passeer de spoorbomen en rij rechtdoor tot aan de verkeerslichten. Hier gaat U rechts de Kamerlingh Onnesweg op, tot de rotonde op de kruising met de Minckelersstraat, waar U rechtsaf slaat. Nadat U de gemeentegrens van Hilversum bent gepasseerd vindt U na 550 m linksaf het parkeerterrein van de HSV Wasmeer.

Alternatieve parkeergelegenheid Sportpark Anna's Hoeve:
Aan de noordwestzijde van het sportpark is extra parkeergelegenheid. U kunt daar komen door vanuit de richting Baarn de eerste afslag na het parkeerterrein van de HSV Wasmeer naar rechts te nemen. Na 400 m ziet U het parkeerterrein links van de weg liggen. Vanaf die weg is er ook, even verderop, een mogelijkheid het sportpark op te gaan. Vanuit de richting Hilversum vindt U de afslag 500 m na de gemeentegrens.

Bepaal uw route naar Wasmeer via Google Maps...