Het Gouden Feestweekend HSV Wasmeer

Hieronder staat nieuws over het aankomende Gouden Feestweekend bij HSV Wasmeer.

NIEUWSBRIEF Glazen Wasmeer Huis

Nog krap een week en dan treden de Wasmeerders Tessa Gorter, Bart Verdam en Gerwin Bottenheft toe tot het Glazen Wasmeer Huis. Het beloofd een heerlijke feestweek te worden met verrassende en leuke acties en elke dag een grotere activiteit, waar leden, ouders en vrienden zich voor kunnen opgeven.
Op dit moment worden er door heel veel teams al diverse acties uitgewerkt en gepland om hun steentje bij te dragen aan de actie van het Glazen Wasmeer Huis. Zo hebben wij al aanmeldingen binnen van o.a. de Voetbal VR1, Handbal Dames 1, Handbal A en B, Handbal F, MO11-1, MO13-1, MO15-1, JO14-1, JO13-2, JO12-1 & 2 en JO10-2.
 
De JO16-1, JO16-3, JO17-1, Handbal meiden C en de POWERBOYS zullen één van de grote activiteiten gaan organiseren in de actieweek. De kaartverkoop voor deze evenementen is al gestart.
 
Aanmelden voor activiteiten:
Om een beeld te vormen hoeveel leden, ouders, familieleden, vrienden en kennissen mee gaan doen aan één of meerdere evenementen, willen wij graag dat iedereen zich gaat aanmelden voor de evenementen. Gaan we bijv. met 50 of 100 man de BOOTCAMP doen o.l.v. Ruben Assmann. Ook is de vraag of wij 100 eieren moeten verstoppen of 500 eieren tijdens het Paasfeest. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus zorg dat ook jij met je familie en/of vrienden aangemeld bent.
 
Stuur een mail naar: wasmeerevents@wasmeer.nl en geef je op. De entreekosten kunnen op de dag van het evenement voldaan worden.

Wat is er allemaal te doen in de actieweek?


 
MENU voor activiteit in Glazen Wasmeer Huis:

UITGELICHT:
PAASFEEST
Zondag 1 april 12.00 – 15.00 uur


 
UITGELICHT:
BOOTCAMP o.l.v. Ruben Assmann
maandag 2 april 11.30 - 13.00 uur


 
UITGELICHT:
Voetbalwedstrijd G-team – NOS PROMINENTEN
Woensdag 4 april aanvang wedstrijd om 18.30 uur


 

Er is in een hele korte tijd hard gewerkt om dit programma te kunnen aanbieden. Nu is het aan de leden, ouders en de kaderleden om van deze Actie & Feestweek een succes te maken en een mooi bedrag te verdienen om het wensenlijstje van de club kleiner te maken.
 
Succes!!!
 
Met vriendelijke groet,
Barbara Kinsbergen
Danny van Loon
Gerwin Bottenheft

Organisatie Wasmeer Events
06-23582873

BOOTCAMP o.l.v. Ruben Assmann tbv Glazen Wasmeer Huis

 

PAASFEEST op eerste paasdag tbv Glazen Wasmeer Huis

Help Gerwin en medebewoners actieperiode door!

 

 

Weekprogramma in één overzicht!

 

NIEUWS over het Glazen Wasmeer Huis

Beste Wasmeerders,

Een aantal weken geleden is het kader van Wasmeer voetbal en Wasmeer handbal geïnformeerd over de actie 'het Glazen Wasmeer Huis'.
Wat begon als een 'gebbetje' aan de bar, is tot groot enthousiasme van organisator Wasmeer Events uitgegroeid tot een enorm evenement. Al een heleboel leden, ouders en kaderleden hebben toegezegd om hun medewerking te verlenen. Iedereen die je hoort wil graag een bijdrage doen aan deze actie en dat maakt dit evenement een echte clubactie. Hoe leuk is het als alle teams van Wasmeer hun eigen actie bedenken, opzetten en uitvoeren en daarmee een mooi bedrag kunnen doneren aan het Glazen Wasmeer Huis. Daarover later meer …

HET IDEE EN DE 50 EURO SPONSORACTIE:

In grote lijnen komt het er op neer dat Gerwin Bottenheft namens Wasmeer Events acht dagen lang, van vrijdag 30 maart 24.00 uur tot en met zondag 8 april 12.00 uur, opgesloten wordt in een speciaal te bouwen huis in de kantine. Een idee gebaseerd op het populaire Glazen Huis. Van daaruit zal hij, gedurende de actieperiode en met medewerking van een aantal gastbewoners, acties opzetten, coördineren en uitvoeren. De uren overdag worden gebruikt om bedrijven enthousiast te maken om mee te doen aan een unieke 50 euro sponsoractie. Als een bedrijf éénmalig 50 euro sponsort, wordt het logo (15x15cm) voor een jaar gedrukt op een speciaal ontworpen Glazen Wasmeer Huis sponsorbord. Zo kan het bedrijf, voor een relatief klein bedrag, kennismaken met omni-vereniging HSV Wasmeer.

HET GLAZEN WASMEER HUIS:

Onder het Motto 'Voor Wasmeer, Door Wasmeer', komt er een 'echt' Glazen Huis in de kantine. Inmiddels hebben we een prachtig nieuw clubgebouw en een mooi aangelegd sportpark. Maar dat wil niet zeggen dat wij als vereniging al klaar zijn en geen wensenlijstje meer hebben. Zo moet een aantal kleedkamers nog afgebouwd worden en zou het mooi zijn als we de akoestiek in de kantine kunnen verbeteren. Ook moet de club wel eens investeren in essentieel maar duur trainingsmateriaal, zoals goaltjes voor de jongste handbaljeugd. Bij een vereniging is het wensenlijstje nooit leeg, maar kunnen we het eens in de zoveel tijd wel kleiner maken. Wasmeer Events combineert de financiële noodzaak en plezier, door met leuke activiteiten geld te verdienen.

Omdat jullie de vereniging zijn, hebben we iets bedacht, om met elkaar onze club weer naar een volgend level te brengen.

DE ALGEMENE ACTIES:

Er worden een week lang diverse acties en evenementen georganiseerd, waar iedereen tegen betaling van een klein bedrag aan deel kan nemen. Dartclub De Daltons, sinds kort spelend in ons clubgebouw, trapt op vrijdag 30 maart af, voorafgaand aan de insluiting van Tessa, Bart en Gerwin om 24.00 uur in het Glazen Wasmeer Huis. Tegen een klein bedrag kan iedereen kennismaken met deze leuke dartclub. De opbrengst wordt gedoneerd aan het Glazen Wasmeer Huis. Zaterdag 31 maart starten we om 9.00 uur met een groot evenement, want 750 voetballers en voetbalsters van de Hilversumse basisscholen komen naar Sportpark Anna's Hoeve voor het Hilversums schoolvoetbaltoernooi. De club gaat pannenkoeken bakken en verkopen. De ingrediënten worden gesponsord door pannenkoekenboerderij De Wildenburg uit Baarn.

Eerste Paasdag, zondag 1 april, zal ingeruimd worden voor een groot Paasfeest met o.a. schminken, op de foto met de paashaas en op zoek gaan naar het Gouden Ei. Op tweede Paasdag gaan we massaal bootcampen onder leiding van Ruben Assmann. Kunnen wij publiciteit verdienen door een zo groot mogelijke groep op de been te brengen? Op woensdag 4 april ruimen we de avond in voor een wedstrijd van ons G-voetbalteam. Zij zullen een wedstrijd gaan spelen tegen een aansprekende tegenstander.
Op vrijdag 6 april gaat het 's avond vanaf 20.00 uur los met een echte Hollandse Avond met LIVE muziek georganiseerd door onze POWERBOYS van de seniorenselectie voetbal. De kaartverkoop daarvoor is al gestart. Ook komt de oudere jeugd (12 t/m 18 jaar) aan zijn trekken en wel op zaterdagavond 7 april. Dat evenement wordt op dit moment nog uitgewerkt. Tenslotte sluiten we op zondag 8 april af met een grootse openluchtbrunch. De opbrengst van alle acties, komt ten goede aan Het Glazen Wasmeer Huis.
Om 12.00 uur zal Gerwin en zijn gastbewoners dan Het Glazen Wasmeer Huis verlaten en de opbrengst bekend maken.

DE OPDRACHT VOOR DE TEAMS:

In de periode van 8 maart tot 8 april is het de bedoeling dat jij met jouw team een leuke actie gaat verzinnen om geld voor de club te verdienen. Wat voor een actie dat is, mogen jullie zelf weten.

Even wat ideeën: flessen inzamelen, heitje voor een karweitje, auto's wassen, boodschappen doen tegen betaling, sponsorloop.

Laat je creativiteit maar de vrije loop. Om even een idee te geven wat we kunnen bereiken: stel je hebt 10 teamleden en je zamelt per persoon en allemaal €10 in, dan gaat het snel! Het bedrag dat we hopen op te halen zullen we binnenkort bekend maken.
Wanneer je met je team een actie hebt bedacht, zorg er dan voor dat de actie bij de organisatie bekend is. Stuur een mail naar wasmeerevents@wasmeer.nl en meld je actie aan.

Aanmelden van de teamactie doe je door het volgende door te geven:
⦁ naam team
⦁ naam, telefoonnummer en mailadres contactpersoon
⦁ naam van de teamactie
⦁ periode dat de actie actief is
⦁ 'verkoop' in maximaal 6 zinnen je teamactie en stuur dit mee bij de aanmelding. Jullie teamactie zal dan via de website en social media gepromoot worden
⦁ de dag dat jullie het bedrag willen komen inleveren (dinsdag 3 of donderdag 5 april tussen 19.00 en 21.00 uur)
Kom het als team inleveren, zodat wij een mooie foto kunnen maken en jullie een cheque met het bedrag mogen ophangen op de wand van het Glazen Wasmeer Huis.
Het team met het hoogste bedrag komt op de nieuwe Clubactie wisseltrofee, krijgt een foto van zijn team op de Wall of Fame in het clubhuis en komt met zijn teamfoto op een reclame bord buiten langs het veld.

We hopen natuurlijk op jouw inzet om zo jouw vereniging nog mooier en completer te maken en het wensenlijstje van jouw club korter.

Meer informatie nodig? Bel dan Gerwin Bottenheft op 06-23582873 of stuur een mail naar wasmeerevents@wasmeer.nl

Zet hem op !!!
Met vriendelijke groet,
Wasmeer Events

11 juni - tijd: 12 - 15: uur KINDERKERMIS

Het 'GOUDEN Feestweekend' gaan wij op zaterdag 10 juni openen met de finales van de penaltybokaal (tijdschema volgt) en een heuse kinderkermis van 12.00 tot 15.00 uur. Aansluitend hebben we alle jeugdleden heel hard nodig voor de spectaculaire opening van ons nieuwe clubgebouw om 15.00 uur. Alle deelnemers krijgen bij deelname een GRATIS afstreepkaart waar zij de spelletjes mee kunnen gaan doen. De volgende spelletjes zullen er o.a. op de afstreepkaart staan:

IJs scheppen, suikerspin, schminken, ballon beesten, Kop van Jut, hengelen, grabbelton, spiraal, plingo, ballenvangmachine, blikgooien, limonade fontein, fruitkraam en een luchtkussen.

Tevens is er een poffertjeskraam waar tegen betaling van een klein bedrag een portie poffertjes gehaald kan worden. Dat wordt smullen!

11 juni - tijd 11 - 12.30 uur: Geef je op voor de (Familie) ZESKAMP

Geef je NU op voor de zeskamp en heb samen met je team de leukste ochtend van je leven.

Spelregels:

* vorm een team met tenminste één ouder en één kind (uit dezelfde familie) aangevuld met 4 tot 6 anderen.

* er mogen maximaal 4 volwassenen in een team meedoen.

* team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Geef je NU op (uiterste inschrijfdatum woensdag 7 juni) door een mail te sturen naar zeskamp@wasmeer.nl met de namen uit je team en wie de teamcaptain is (volwassene)

programma zondag 11 juni in vogelvlucht

programma zaterdag 10 juni in vogelvlucht

Foodtruck 5: Fietskar 't Ièmenke maakt de culinaire zondag 11 juni compleet!

Naast de 4 foodtrucks maken we de "Familie-, Vrienden- en Burendag" van zondag 11 juni compleet met de fietskar van 't Ièsmenke met zijn heerlijk Ambachtelijk Limburgs Schepijs.

Meer info: http://www.utiesmenke.nl

Foodtruck 4: John de Gouw

Wij zijn er bijna wat betreft de foodtrucks op zondag 11 juni a.s. Wij presenteren graag een foodtruck aan u, waar zowel heerlijk food producten, prachtig decor, snelheid en de haccp regels gewaarborgd kunnen worden. Deze cateraar zorgt op ons evenement voor de populaire friet en diverse soorten snacks. Een warm welkom voor de foodtruck van John de Gouw.

Meer info: http://johndegouw.nl/

FOODTRUCK 3 zondag 11 juni: The Real Gentlemen & Co

Het was even een paar dagen stil, maar dat was stilte voor de storm. De derde culinaire gigant die naar ons Sportpark komt tijdens onze "Familie-, Vrienden- en Buren dag" op zondagmiddag 11 juni, is The Real Gentlemen & Co.

De jaren twintig, de periode waarin alcohol underground ging en mannen nog echte gentlemens waren. Zij combineren het beste van toen met de taste van nu. Graag presenteren zij u ambachtelijke burgers en echte gentlemens. Bedacht en veelvuldig getest op hun secret farm.

Meer info via The Real Gentlemen & co. of ga naar de website: http://www.therealgentlemen.nl/

FOODTRUCK 2 zondag 11 juni: De Soepkeetel

We gaan verder met de bekendmaking van de tweede foodtruck die op zondag 11 juni a.s. deelneemt aan de "Gouden Familie-, Vrienden- en Burendag" van HSV Wasmeer.

De Soepkeetel is een catering bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in verse soepen en dit volgens de traditionele Hollandse keuken bereidt. De maaltijden worden met aandacht en verse ingrediënten bereid. Zij verkopen niet alleen diverse verse soepen uit eigen keuken, maar ook broodjes bal, braad en rookworsten. Zij kunnen op attractieve wijze een 90cm grote

braadpan inzetten, waar zij heerlijke borrelballen op bereiden.

Website under construction:

www.soepkeetel.nl

Reünie HSV Wasmeer: Zaterdag 10 juni 2017

FOODTRUCK 1 zondag 11 juni: De Smultantes / Tostitantes

De eerste van vijf Foodtrucks, die tijdens de "Gouden Familie-, Vrienden- en Burendag" op zondag 11 juni het feest compleet komen maken, zijn de Smultantes / Tostitantes.

De dames zullen op ons festival van 11:00 tot pakweg 19:00 uur 15 verschillende soorten tosti's verkopen. Naast de tosti's zijn zij ook bekend om hun fantastische smoothies.

Meer info via hun website: http://smultantes.nl/ en/of facebookpagina:

https://www.facebook.com/Smultantes-Tostitantes-Foodtruck-1085368824831132/

Foodtrucks komen zondag 11 juni naar de 'Gouden Familie-, Vrienden- en Burendag'

De komende week gaan wij door met het prijsgeven van weer een stukje van het programma van het "Gouden HSV Wasmeer Feestweekend".
Komende week de bekendmaking van de FOODTRUCKS die op de Familie-, Vrienden- en Burendag van ZONDAG 11 juni voor de inwendige mens komen zorgen tussen 11 en pakweg 19 uur.

Sluit je ogen en zie het voor je: Een stralende zon, heel veel mensen, een terras met picknicksets en statafels, een veld vol luchtkussens en een opblaasbaar podium van Broekies Entertainment Group Bunnik, live muziek van Sonny's Inc., een onthulling van een monument en tenslotte een kampioenenhuldiging van diverse Wasmeer teams. Vanaf komend weekend de naam van de eerste foodtruck die naar Sportpark Anna's Hoeve komt. Hou deze pagina in de gaten.

 

Sonny's Inc 11 juni dé smaakmaker op 'Gouden Wasmeer Familie-, Vrienden- en Burendag'

Vandaag is het 2e Paasdag, voor velen een familiedag om gezellig van en met elkaar te genieten. Een mooie dag dus om de Partyband van ZONDAG 11 juni bekend te gaan maken.

Zien jullie het voor je: Zon heel veel zon, een veld vol luchtkussens van Broekies Entertainment Group Bunnik voor de kids, diverse foodtrucks om de buikjes de hele dag te blijven vullen, een buitenbar, zitjes om lekker bij te kletsen met familie en vrienden, een kampioenenhuldiging, onthulling gerestaureerd monument én een opblaasbaar podium met een PARTYBAND van formaat, die op vele grote podia heeft gestaan.

Dat zijn de ingrediënten voor de "Gouden Zondag Wasmeer Familie-, Vrienden- en Burendag" op Sportpark Anna's Hoeve.

Deze band zal het Sportpark in drie blokken van een uur volledig op haar grondvesten laten schudden, want dat kun je aan deze professionals wel overlaten. René Froger, Berget Lewis en Xander de Buisonjé mogen tot hun vriendenkring gerekend worden. Het is moeilijk om de band met weinig woorden te typeren: "Dit?" zegt Willem van Kooten (voormalig DJ Joost den Draaijer) "Dit is pure partymuziek! Daar moet je gewoon bij zijn!" De organisatie is er dan ook trots op dat we zo'n grote band naar ons Sportpark kunnen halen en willen dit graag met jullie delen!

Ga staan en applaudisseer voor: Sonny's Inc.

Meer weten over deze band: http://sonnysinc.nl/

De line-up voor de feestavond van 'Het Gouden Feestweekend' is compleet!

Zo vlak voor het paasweekend maken we de zaterdagavond van "Het Gouden Feestweekend" dan eindelijk rond. Na DJ Cor - Gekkenhuis On Tour, Jeffrey Tanis en Johan kettenburg, maakt de organisatie op 10 juni de Hollandse Avond écht compleet en zal de temperatuur in het nieuwe clubgebouw volledig oplopen tot het kookpunt. Op 12-jarige leeftijd trad hij voor het eerst op tijdens een bruiloftsfeest van zijn oom en tante en dat was zijn eerste stap op weg naar een muzikale carrière. In 't Gooi is hij een veel gevraagd zanger en staat hij op diverse grote evenementen als Hilversum (A)live, Hilversum On Air en de bekende Blaricumse & Larense Kermissen. Maar niet alleen in onze omgeving is deze artiest populair, want regelmatig crosst hij het hele land door en maakt menig feest tot een event om nooit meer te vergeten. Deze zanger mag gewoon niet ontbreken op een Hollandse Wasmeer Avond!

Ga staan en geef een groot applaus voor: Bob van Veen

Meer weten over deze topper? http://zangerbobvanveen.nl/

De derde artiest van 'Het Gouden Feestweekend' is bekend: Johan Kettenburg

Na de bekendmaking van de artiesten DJ Cor en Jeffrey Tanis is het nu de beurt aan een geboren Hilversummer. Ook bij hem gaat op zaterdagavond 10 juni in de Wasmeer kantine het dak er af. De zanger staat al sinds zijn 18e levensjaar op het podium. Elk jaar brengt hij een eigen single uit, waardoor zijn fanclub met het jaar groeit. In 2015 won deze zanger met zijn eigen nummer "Mij krijg je niet stuk" de Sena Demopanel tijdens de Buma NL dag. Regelmatig duikt deze topper op bij sterren.nl, TROS muziekfeesten, maar het hoogtepunt waren toch wel zijn optredens in het Gelredome voor 20.000 toeschouwers en zijn finaleplek tijdens het SBS6 programma "Bloed, Zweet en Tranen". Met trots presenteren wij de derde artiest, die de feestgangers in extase gaan brengen.

Mogen wij een groot applaus voor: Johan kettenburg

Meer weten over Johan? http://www.zanger-johan-kettenburg.nl/

Jeffrey Tanis tweede artiest Gouden Feestavond op 10 juni

Na DJ Cor gaan we door met het bekendmaken van de artiesten voor ons "Gouden Feestweekend" op Sportpark Anna's Hoeve. Wanneer je de naam van de tweede artiest hoort, weet je dat de feestavond op 10 juni een echt Wasmeer feestje gaat worden.

Sinds 2003 timmert deze volkszanger aan de weg en heeft al heel wat mooi momenten meegemaakt. In 2014 werd hij een van de vaste huiszangers van café Bolle Jan en in 2015 deed hij mee aan het programma Bloed, Zweet en Tranen, waar hij met het nummer 'Daar sta je dan' van René Froger is doorgedrongen tot de tv-audities. Op 10 juni mag hij bij ons de tent afbreken en dat kun je wel aan hem overlaten.

Mogen wij een groot applaus voor: Jeffrey Tanis

Meer weten over deze topper? Kijk op http://www.jeffreytanis.nl/

De eerste artiest is bekend

De eerste artiest voor de feestavond op zaterdagavond 10 juni die wij bekend mogen maken, is een entertainer pur sang. De organisatie haalt een legende in huis. Dé eerste en enige echte Party DJ van NL. Deze topper is bekend van zijn hitsingle: "Hee, Hoo! We gaan beginnen!" gevolgd door het (ook nu weer) eerste Party Mix Album: "Cooldown the ultimate Party mix". De man heeft op vele grote evenementen gestaan in binnen én buitenland. "Ik kom, Zie en Overwin!" Dat is het motto van onze eerste artiest tijdens "Het Gouden Feestweekend".

Een groot applaus voor DJ COR !!!

Meer weten: http://www.djcor.nl/index.html