Het Gouden Feestweekend HSV Wasmeer


Vrijdag 3 maart; KLAASSEN EN VAN DIJK LIVE
Hieronder staat nieuws over het aankomende Gouden Feestweekend bij HSV Wasmeer.

11 juni - tijd: 12 - 15: uur KINDERKERMIS

Het 'GOUDEN Feestweekend' gaan wij op zaterdag 10 juni openen met de finales van de penaltybokaal (tijdschema volgt) en een heuse kinderkermis van 12.00 tot 15.00 uur. Aansluitend hebben we alle jeugdleden heel hard nodig voor de spectaculaire opening van ons nieuwe clubgebouw om 15.00 uur. Alle deelnemers krijgen bij deelname een GRATIS afstreepkaart waar zij de spelletjes mee kunnen gaan doen. De volgende spelletjes zullen er o.a. op de afstreepkaart staan:

IJs scheppen, suikerspin, schminken, ballon beesten, Kop van Jut, hengelen, grabbelton, spiraal, plingo, ballenvangmachine, blikgooien, limonade fontein, fruitkraam en een luchtkussen.

Tevens is er een poffertjeskraam waar tegen betaling van een klein bedrag een portie poffertjes gehaald kan worden. Dat wordt smullen!

11 juni - tijd 11 - 12.30 uur: Geef je op voor de (Familie) ZESKAMP

Geef je NU op voor de zeskamp en heb samen met je team de leukste ochtend van je leven.

Spelregels:

* vorm een team met tenminste één ouder en één kind (uit dezelfde familie) aangevuld met 4 tot 6 anderen.

* er mogen maximaal 4 volwassenen in een team meedoen.

* team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Geef je NU op (uiterste inschrijfdatum woensdag 7 juni) door een mail te sturen naar zeskamp@wasmeer.nl met de namen uit je team en wie de teamcaptain is (volwassene)

programma zondag 11 juni in vogelvlucht

programma zaterdag 10 juni in vogelvlucht

Foodtruck 5: Fietskar 't Ièmenke maakt de culinaire zondag 11 juni compleet!

Naast de 4 foodtrucks maken we de "Familie-, Vrienden- en Burendag" van zondag 11 juni compleet met de fietskar van 't Ièsmenke met zijn heerlijk Ambachtelijk Limburgs Schepijs.

Meer info: http://www.utiesmenke.nl

Foodtruck 4: John de Gouw

Wij zijn er bijna wat betreft de foodtrucks op zondag 11 juni a.s. Wij presenteren graag een foodtruck aan u, waar zowel heerlijk food producten, prachtig decor, snelheid en de haccp regels gewaarborgd kunnen worden. Deze cateraar zorgt op ons evenement voor de populaire friet en diverse soorten snacks. Een warm welkom voor de foodtruck van John de Gouw.

Meer info: http://johndegouw.nl/

FOODTRUCK 3 zondag 11 juni: The Real Gentlemen & Co

Het was even een paar dagen stil, maar dat was stilte voor de storm. De derde culinaire gigant die naar ons Sportpark komt tijdens onze "Familie-, Vrienden- en Buren dag" op zondagmiddag 11 juni, is The Real Gentlemen & Co.

De jaren twintig, de periode waarin alcohol underground ging en mannen nog echte gentlemens waren. Zij combineren het beste van toen met de taste van nu. Graag presenteren zij u ambachtelijke burgers en echte gentlemens. Bedacht en veelvuldig getest op hun secret farm.

Meer info via The Real Gentlemen & co. of ga naar de website: http://www.therealgentlemen.nl/

FOODTRUCK 2 zondag 11 juni: De Soepkeetel

We gaan verder met de bekendmaking van de tweede foodtruck die op zondag 11 juni a.s. deelneemt aan de "Gouden Familie-, Vrienden- en Burendag" van HSV Wasmeer.

De Soepkeetel is een catering bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in verse soepen en dit volgens de traditionele Hollandse keuken bereidt. De maaltijden worden met aandacht en verse ingrediënten bereid. Zij verkopen niet alleen diverse verse soepen uit eigen keuken, maar ook broodjes bal, braad en rookworsten. Zij kunnen op attractieve wijze een 90cm grote

braadpan inzetten, waar zij heerlijke borrelballen op bereiden.

Website under construction:

www.soepkeetel.nl

Reünie HSV Wasmeer: Zaterdag 10 juni 2017

FOODTRUCK 1 zondag 11 juni: De Smultantes / Tostitantes

De eerste van vijf Foodtrucks, die tijdens de "Gouden Familie-, Vrienden- en Burendag" op zondag 11 juni het feest compleet komen maken, zijn de Smultantes / Tostitantes.

De dames zullen op ons festival van 11:00 tot pakweg 19:00 uur 15 verschillende soorten tosti's verkopen. Naast de tosti's zijn zij ook bekend om hun fantastische smoothies.

Meer info via hun website: http://smultantes.nl/ en/of facebookpagina:

https://www.facebook.com/Smultantes-Tostitantes-Foodtruck-1085368824831132/

Foodtrucks komen zondag 11 juni naar de 'Gouden Familie-, Vrienden- en Burendag'

De komende week gaan wij door met het prijsgeven van weer een stukje van het programma van het "Gouden HSV Wasmeer Feestweekend".
Komende week de bekendmaking van de FOODTRUCKS die op de Familie-, Vrienden- en Burendag van ZONDAG 11 juni voor de inwendige mens komen zorgen tussen 11 en pakweg 19 uur.

Sluit je ogen en zie het voor je: Een stralende zon, heel veel mensen, een terras met picknicksets en statafels, een veld vol luchtkussens en een opblaasbaar podium van Broekies Entertainment Group Bunnik, live muziek van Sonny's Inc., een onthulling van een monument en tenslotte een kampioenenhuldiging van diverse Wasmeer teams. Vanaf komend weekend de naam van de eerste foodtruck die naar Sportpark Anna's Hoeve komt. Hou deze pagina in de gaten.

 

Sonny's Inc 11 juni dé smaakmaker op 'Gouden Wasmeer Familie-, Vrienden- en Burendag'

Vandaag is het 2e Paasdag, voor velen een familiedag om gezellig van en met elkaar te genieten. Een mooie dag dus om de Partyband van ZONDAG 11 juni bekend te gaan maken.

Zien jullie het voor je: Zon heel veel zon, een veld vol luchtkussens van Broekies Entertainment Group Bunnik voor de kids, diverse foodtrucks om de buikjes de hele dag te blijven vullen, een buitenbar, zitjes om lekker bij te kletsen met familie en vrienden, een kampioenenhuldiging, onthulling gerestaureerd monument én een opblaasbaar podium met een PARTYBAND van formaat, die op vele grote podia heeft gestaan.

Dat zijn de ingrediënten voor de "Gouden Zondag Wasmeer Familie-, Vrienden- en Burendag" op Sportpark Anna's Hoeve.

Deze band zal het Sportpark in drie blokken van een uur volledig op haar grondvesten laten schudden, want dat kun je aan deze professionals wel overlaten. René Froger, Berget Lewis en Xander de Buisonjé mogen tot hun vriendenkring gerekend worden. Het is moeilijk om de band met weinig woorden te typeren: "Dit?" zegt Willem van Kooten (voormalig DJ Joost den Draaijer) "Dit is pure partymuziek! Daar moet je gewoon bij zijn!" De organisatie is er dan ook trots op dat we zo'n grote band naar ons Sportpark kunnen halen en willen dit graag met jullie delen!

Ga staan en applaudisseer voor: Sonny's Inc.

Meer weten over deze band: http://sonnysinc.nl/

De line-up voor de feestavond van 'Het Gouden Feestweekend' is compleet!

Zo vlak voor het paasweekend maken we de zaterdagavond van "Het Gouden Feestweekend" dan eindelijk rond. Na DJ Cor - Gekkenhuis On Tour, Jeffrey Tanis en Johan kettenburg, maakt de organisatie op 10 juni de Hollandse Avond écht compleet en zal de temperatuur in het nieuwe clubgebouw volledig oplopen tot het kookpunt. Op 12-jarige leeftijd trad hij voor het eerst op tijdens een bruiloftsfeest van zijn oom en tante en dat was zijn eerste stap op weg naar een muzikale carrière. In 't Gooi is hij een veel gevraagd zanger en staat hij op diverse grote evenementen als Hilversum (A)live, Hilversum On Air en de bekende Blaricumse & Larense Kermissen. Maar niet alleen in onze omgeving is deze artiest populair, want regelmatig crosst hij het hele land door en maakt menig feest tot een event om nooit meer te vergeten. Deze zanger mag gewoon niet ontbreken op een Hollandse Wasmeer Avond!

Ga staan en geef een groot applaus voor: Bob van Veen

Meer weten over deze topper? http://zangerbobvanveen.nl/

De derde artiest van 'Het Gouden Feestweekend' is bekend: Johan Kettenburg

Na de bekendmaking van de artiesten DJ Cor en Jeffrey Tanis is het nu de beurt aan een geboren Hilversummer. Ook bij hem gaat op zaterdagavond 10 juni in de Wasmeer kantine het dak er af. De zanger staat al sinds zijn 18e levensjaar op het podium. Elk jaar brengt hij een eigen single uit, waardoor zijn fanclub met het jaar groeit. In 2015 won deze zanger met zijn eigen nummer "Mij krijg je niet stuk" de Sena Demopanel tijdens de Buma NL dag. Regelmatig duikt deze topper op bij sterren.nl, TROS muziekfeesten, maar het hoogtepunt waren toch wel zijn optredens in het Gelredome voor 20.000 toeschouwers en zijn finaleplek tijdens het SBS6 programma "Bloed, Zweet en Tranen". Met trots presenteren wij de derde artiest, die de feestgangers in extase gaan brengen.

Mogen wij een groot applaus voor: Johan kettenburg

Meer weten over Johan? http://www.zanger-johan-kettenburg.nl/

Jeffrey Tanis tweede artiest Gouden Feestavond op 10 juni

Na DJ Cor gaan we door met het bekendmaken van de artiesten voor ons "Gouden Feestweekend" op Sportpark Anna's Hoeve. Wanneer je de naam van de tweede artiest hoort, weet je dat de feestavond op 10 juni een echt Wasmeer feestje gaat worden.

Sinds 2003 timmert deze volkszanger aan de weg en heeft al heel wat mooi momenten meegemaakt. In 2014 werd hij een van de vaste huiszangers van café Bolle Jan en in 2015 deed hij mee aan het programma Bloed, Zweet en Tranen, waar hij met het nummer 'Daar sta je dan' van René Froger is doorgedrongen tot de tv-audities. Op 10 juni mag hij bij ons de tent afbreken en dat kun je wel aan hem overlaten.

Mogen wij een groot applaus voor: Jeffrey Tanis

Meer weten over deze topper? Kijk op http://www.jeffreytanis.nl/

De eerste artiest is bekend

De eerste artiest voor de feestavond op zaterdagavond 10 juni die wij bekend mogen maken, is een entertainer pur sang. De organisatie haalt een legende in huis. Dé eerste en enige echte Party DJ van NL. Deze topper is bekend van zijn hitsingle: "Hee, Hoo! We gaan beginnen!" gevolgd door het (ook nu weer) eerste Party Mix Album: "Cooldown the ultimate Party mix". De man heeft op vele grote evenementen gestaan in binnen én buitenland. "Ik kom, Zie en Overwin!" Dat is het motto van onze eerste artiest tijdens "Het Gouden Feestweekend".

Een groot applaus voor DJ COR !!!

Meer weten: http://www.djcor.nl/index.html