HSV Wasmeer

HSV Wasmeer


 

 

Kledingcontract met Voetbalshop.nl

WhatsApp-Image-2022-10-31-at-100934Op 26 oktober jl. is het nieuwe kledingcontract voor de seniorentak met Voetbalshop.nl getekend. 

De overeenkomst gaat komend seizoen in en zoals u kunt zien is het shirt heel mooi geworden! Het is de bedoeling dat er een website komt waar iedereen zijn kleding kan bestellen. Ook voetbalschoenen bijvoorbeeld.

Belangrijk om te weten, wij zoeken nog sponsoren voor de kleding, zowel op de voor- als op de achterkant van deze mooie shirts is nog ruimte. Sponsoring kan ook per team. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, stuur een mail naar en u krijgt direct antwoord.

Beiden, Voetbalshop.nl en de HSV wasmeer zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking voor onze senioren. De reclame-uiting op het shirt zoals op de foto is een voorbeeld. Voetbalshop.nl gaat niet sponsoren.

Namens het AB

Paul Steinpatz
 

Sponsorovereenkomst Seinhorst

IMG-20221025-WA0000Gisteravond, 24 oktober 2022,  hebben winkelcentrum Seinhorst en de HSV Wasmeer een nieuwe sponsorovereenkomst getekend.  Namens het winkelcentrum tekenen Yordi Latumahina (Alexanderhoeve) en Daniëlle Guitoneau (kapsalon Guitoneau).  

De sponsorovereenkomst geldt voor 3 jaar met ingang van het seizoen 2023-2024. Seinhorst komt op de achterkant van de nieuwe shirts van de jeugd en die van het G-team.

Wasmeer is heel blij met deze overeenkomst en ziet ook de betrokkenheid van Seinhorst bij de club als een teken van een fijne samenwerking in de toekomst.

Namens het AB
Paul Steinpatz

Reanimatie cursus

Afgelopen vrijdagavond hebben 9 barmedewerkers een cursus reanimatie gevolgd op onze club. Een gezellige en leerzame avond alle 9 zijn geslaagd. Volgend jaar willen wij deze cursus weer geven. Wij houden u op de hoogte wanneer dit plaats zal vinden. Nogmaals iedereen gefeliciteerd met het behalen van dit diploma.

reanimatie3
reanimatie2
reanimatie4
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2022-10-24-om-080500

In Memoriam Rob Kabboord


Op 3 oktober jl. is op 73-jarige leeftijd overleden de heer

Rob Kabboord

 Wat een mooie rondreis door Ecuador had moeten worden is voor Rob helaas tragisch geëindigd, de gevolgen van een zwaar verkeersongeval heeft hij niet overleefd. 

Rob Kabboord is gedurende een reeks van jaren functielid geweest van onze vereniging. Via zijn dochter Suzanne raakte hij betrokken bij de handbalafdeling en is hij lange tijd coach geweest. Ook op bestuurlijk niveau kon de vereniging op hem rekenen, een aantal jaren heeft hij de voorzittershamer van de sectie handbal mogen hanteren.

Ondanks zijn drukke bestaan als zelfstandig ondernemer, Rob is gedurende vele tientallen jaren actief geweest als eigenaar van Toko Roeraade in Hilversum, wist hij tijd vrij te maken om als vrijwilliger werkzaam te zijn voor onze vereniging. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan het voortbestaan van onze sportvereniging.

Wij zijn geschokt en droevig dat Rob op veel te jonge leeftijd zo uit het leven is weggerukt. 

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

De teraardebestelling heeft op dinsdag 18 oktober jl. plaatsgevonden. 


Bestuur en Leden HSV Wasmeer
 
 

Rabobank Clubsupport Campagne

RaboElk jaar om deze tijd organiseert de Rabobank de Clubsupport Campagne. Dit houdt in dat zij, de Rabobank, clubs, verenigingen en organisatie in de breedste zins des woords, in de gelegenheid stellen geld te verdienen middels een te stellen doel. De leden van de Rabobank kunnen middels het uitbrengen van hun stem aangeven welk doel hen het meest aanspreekt. Hoe meer leden op het doel stemmen, des te meer geld er in de clubkas vloeit.

Ook Wasmeer doet daar elk jaar aan mee en dit jaar was ons doel het gasloos maken van het clubhuis. Dit jaar leverde ons dat het aantrekkelijke bedrag van € 703.34 op. 

Iedereen die op Wasmeer gestemd heeft hartelijk dank. We gaan werken aan het objectief.

Namens het AB

Paul Steinpatz
 

G-team op bezoek bij FC Utrecht tegen AZ Alkmaar

Zondag 9 oktober 2022 is ´mijn´ g-team op bezoek geweest bij FC Utrecht tegen AZ Alkmaar. Voor vele jongens en meisjes uit het team een eerste keer in een echt voetbalstadion.

Na afloop kregen de spelers een heerlijke pannenkoek aangeboden door Cival Jansen van Pannenkoekenhuis De Bosrand in Lage Vuursche.

Zo wint niet alleen AZ, maar iedereen.

Graag willen we Nathan Voet van FC Utrecht en Cival Jansen van De Bosrand bedanken voor deze heerlijke voetbaldag. En natuurlijk onze sponsor 123inkt.nl. Dit smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer.

1665385713692

Auteur: William Schoonderbeek