Wasmeer gaat veldverlichting verduurzamen

Aan alle leden,

Al langere tijd wil de vereniging de bestaande veldverlichting vervangen door LED.

Maanden van onderzoek en overleg hebben er toe geleid, dat we vanaf 9 december a.s. kunnen beginnen met de werkzaamheden. Als eerste veld is het kunstgrasveld aan de beurt. Vanaf 07.30 worden de oude armaturen gedemonteerd en successievelijk vervangen door LED armaturen. Aangezien het kunstgrasveld de meeste armaturen heeft en krijgt is het niet mogelijk om dat in één dag te verwezenlijken. Er kan dan ook 9 december géén gebruik gemaakt worden van dat veld. Er wordt uitgeweken naar de vier andere velden. Meer informatie hierover via de coördinatoren.

De overige vier velden + de handbalvelden kunnen in één dag aangepakt worden. In de ochtend beginnen en ’s avonds is het veld weer beschikbaar. Op 16 december is het laatste veld, 5, aan de beurt, waarna een algehele check volgt of alles functioneert.

Waarom is er gekozen voor LED?:

- De bestaande verlichting is op korte termijn aan vervanging toe. Gas-ontladingslampen, de huidige armaturen, zijn duur in aanschaf en gebruik.
- LED zorgt voor een lager energie verbruik, kostenbesparend voor de vereniging.
- LED kan na uitschakeling direct weer aangezet worden; bij de huidige lampen moet minimaal 20 minuten gewacht worden.

De HSV Wasmeer levert hiermee tevens een bijdrage aan de terugdringing van CO2 uitstoot.

Er wordt op dit moment ook gekeken naar het installeren van zonnepanelen op het dak. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, melden wij ons weer bij u.

Met vriendelijke groet,

Algemeen Bestuur HSV Wasmeer

planning-HSV-Wasmeer-LEDplanning-HSV-Wasmeer-LED-2

Sint en zijn Pieten feestelijk onthaald bij Wasmeer

Ruim 40 kinderen hebben zaterdag 30 november, de Sint en zijn Pieten hartelijk verwelkomd op sportpark Anna's Hoeve.

De opgegeven kinderen mochten vooraf hun schoentje komen zetten en tijdens het wachten op de Sint kon er geknutseld worden. Wat een feest was het weer.

De Sint dankt de kinderen voor het warme welkom en de organisatie voor haar inzet.

team Wasmeer Events

Sinterklaas-compilatie-2019

Theo van Deventer sponsor wedstrijdbal

Zaterdag 30 november jl. werd de bal voor de wedstrijd van onze Powerboys gesponsord door Theo van Deventer.

Zijn aanwezigheid deed het team klaarblijkelijk goed getuige de mooie overwinning van 4-1  op VOP. Jammer voor de familie dat Luke niet scoorde, dat had de dag perfect gemaakt.

Theo namens de club bedankt voor je ondersteuning van de club. We hopen nog vaker op je te mogen rekenen.

De sponsorcommissie

Theo-van-Deventer-balsponsor

Sponsorcommissie legt vier nieuwe sponsoren vast

 SponsorbordDe sponsorcommissie is verheugd u te kunnen meedelen dat er vier nieuwe bordsponsoren zijn vastgelegd.

Het gaat om: Leurs Adviseurs, Maarten Wets, Luke van Deventer en Theo van Deventer. Allen dragen de club een warm hart toe en vertrouwen dat zij met hun financiële bijdrage de club een steun in de rug geven om een gezonde vereniging te blijven. De sponsorcommissie hoopt dat zij een goed voorbeeld zijn voor anderen, die op de één of ander wijze willen laten zien dat zij ook iets voor de HSV Wasmeer willen betekenen.

Zij zijn van harte welkom. Meld u via  voor een interessant voorstel.

De sponsorcommissie

Kantine op pakjesavond - 5 december - open vanaf 20.00 uur

mededelingIn verband met pakjesavond, zal de kantine op sportpark Anna's Hoeve op donderdag 5 december a.s. tot 20.00 uur GESLOTEN zijn.

Vanaf 20.00 uur is iedereen weer van harte welkom voor zijn of haar drankje!

Fijne 5 december!

groetjes van de Paviljoen commissie

Overlijden Wim C. Hom

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van de heer

Wim C. Hom

Erelid

Wim heeft de zeer hoge leeftijd van 90 jaar mogen bereiken. Op 15 november jl. is een einde gekomen aan een lang en werkzaam leven. Een leven waarin onze sportvereniging ook een belangrijke plaats heeft ingenomen. Niet alleen in het leven van Wim, maar binnen het gehele gezin Hom. Wim raakte bij het toenmalige R.K.S.V. E.M.M. via zijn vrouw Ciska betrokken bij de vereniging. Als coach van het dames-handbalteam werd hij onderdeel van de handbalsectie. Later trad hij toe tot het bestuur van de afdeling handbal in de functie van penningmeester. Vervolgens werd Wim de financiële man van de paviljoencommissie. Ook is hij vele jaren betrokken geweest bij de organisatie van jeugdkampen en de slotfeesten aan het einde van het seizoen.  
 

Ondanks zijn afnemende gezondheid en hoge leeftijd bleef Wim de vereniging volgen en waar mogelijk werd jaarlijks nog een bezoekje aan het clubhuis gebracht. De realisatie van het nieuwe clubgebouw en de lange weg daar naartoe had voortdurend zijn interesse.
 

Wim is gedurende vele jaren een trouw en loyaal lid geweest van onze vereniging, iemand die verantwoordelijkheid durfde te nemen en niet aan de zijlijn bleef staan maar zelf de handen uit de mouwen stak. Daarbij onvoorwaardelijk gesteund door zijn Ciska en zoon Wim en dochter Paula die beiden ook bij onze vereniging gespeeld hebben.
 

Voor zijn grote verdiensten voor onze vereniging werd Wim benoemd tot Lid van Verdienste en sinds 12 mei 2002 mocht hij zich Erelid noemen, een meer dan terechte bekroning voor zijn inzet.
 

Wij wensen Ciska, Wim en Mary, Paula, de kleinkinderen en verdere familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.
 

Wim is overgebracht naar Uitvaartcentrum De Groot aan de Havenstraat 23-25 te Huizen. Woensdag 20 november a.s. is er van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren.
 

De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 22 november a.s. om 14.00 uur in het Crematorium Laren aan de Weg over Anna’s Hoeve 1 te Laren. Aansluitend aan de crematieplechtigheid is er in ontvangkamer gelegenheid de familie te ontmoeten.

 

Bestuur en Leden HSV Wasmeer

 

Wasmeer in het nieuws ...

Zaterdag 16 november jl. waren een aantal jeugdspelers van onze club op tv bij het NOS Jeugdjournaal. Zij mochten hun mening geven over de einduitslag van de wedstrijd, die het Nederlands elftal die avond zou gaan spelen in en tegen Noord-Ierland . Uiteindelijk is de uitslag 0-0 geworden en heeft het Nederlands elftal plaatsing voor het EK in 2020 veiliggesteld.

Fantastisch om onze jeugdleden in het nieuws tegen te komen en zo enthousiast over voetbal te horen praten.

KLIK op onderstaande plaatje en bekijk het filmpje van het NOS Jeugdjournaal.

 

Plaatst Nederland zich vanavond voor het EK?
 

Azor Matusiwa schenkt Wasmeer gesigneerd shirt

Daar was ie dan. Samen met zijn vriendin, vader en een paar familieleden meldde Azor Matusiwa zich zaterdag 9 november bij Wasmeer. In de rust van de wedstrijd van Wasmeer 1 zaterdag bood hij voorzitter Hans Haselager een gesigneerd FC Groningen-shirt aan. Daarna ging hij met de voorzitter, familie en oud-trainers op de foto. 

Hoe het begon. Als zoon van een Angolese vader kwam de 5 jarige Azor aan het einde van het jaar 2003 bij Wasmeer voetballen. Al snel bleek dat hij over uitzonderlijke talenten beschikte. Hij doorliep, onder begeleiding van onder andere Tom Broeke, Jan Arp, Paul van de Kraats en Johnny Appel, de gehele pupillenopleiding van HSV Wasmeer. "Ookal was hij niet groot, hij was niet van de bal te krijgen." zo melden de oud-trainers.

Ajax

In mei 2011, Azor was toen net 13 jaar jong, vertrok hij naar Almere City. Daar pikte Ajax hem in 2013 op. Hij doorliep bij de Amsterdammers alle jeugteams. Van de onder 17, onder 18, onder 19 tot Jong Ajax en de A-selectie. In augustus 2015 tekende hij zijn eerste profcontract bij Ajax. In die periode liep hij ook nog stage bij Wasmeer. Aan de hand van Anjo Abcouwer behaalde hij het praktijkdeel van zijn trainersdiploma.
In mei 2018 debuteerde Azor in de hoofdmacht van Ajax op de laatste speeldag van de Eredivisie tegen Excelsior. Halverwege het seizoen 2018/2019 werd hij uitgeleend aan De Graafschap. Begin dit jaar werd hij verkocht aan FC Groningen. Daar speelt hij nu wekelijks met rugnummer 6 op het middenveld.

Angola

Zijn vader Afonso is nog steeds een zeer graag geziene man in Hilversum en bij Wasmeer in het bijzonder. Actief als krantenbezorger en werkzaam in de thuiszorg hield hij contact met de Wasmeerders. Hij had als gevluchte Angolees rond het millenium moeite om een verblijfsvergunning te krijgen. Veel leden van Wasmeer hielpen de familie om in Nederland te kunnen blijven. Van demonstraties tot gesprekken met ministers. Met als resultaat in 2005 de langverwachte vergunning. Azor was toen nog maar 7 jaar jong en kreeg niet alles mee van wat er gebeurde. Maar nog altijd is hij de club dankbaar voor de hulp en steun die de familie kreeg. 

Toen Wasmeer hem vroeg om een gesigneerd shirt, was het antwoord dan ook snel een volmondig "maar natuurlijk". En afgelopen zaterdag was het dan zover. Vol trots overhandigde Azor het shirt aan zijn neefje, die het uitpakte voor de voorzitter. We gaan het shirt inlijsten en dan komt het te hangen tussen de shirts van twee andere oud-leden die actief zijn in het betaalde voetbal, Davy Klaassen en Kevin van Kippersluis.

 

Azor-0911201902
Azor-0911201901
Azor-0911201904
Azor-0911201903

FAJÉ wedstrijdbalsponsor op 9 november jl.

Afgelopen zaterdag 9 november, werd de wedstrijdbal bij de wedstrijd Wasmeer 1 - Zeist 1, gesponsord door Fajé catering & events.
 

FAJÉ catering & events is inmiddels in Hilversum en omgeving bekend om de kwaliteit van haar service op het gebied van catering en evenementen.
De HSV Wasmeer is blij met een sponsor van dit niveau en dankt FAJÉ catering & events voor de ondersteuning.
Zij hoopt nog vaker gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van FAJÉ.
 

de sponsorcommissie

Foto-wedstrijdbalsponsoring

Wasmeer Halloween groot spektakel

Maar liefst 262 bezoekers en 42 karakters, hebben samen van Wasmeer Halloween IT'S BACK een waar spektakel gemaakt!

Zaterdag 2 november jl. was de dag, dat sportpark Anna's Hoeve omgetoverd werd tot een "echt" psychiatrisch ziekenhuis. In de weken er voor, had Wasmeer Events de koppen bij elkaar gestoken en besloten, ook in 2019 weer Halloween bij de club te organiseren. 

Daarom kwam Events één keer bij elkaar om het thema en het verhaal te bedenken, te bepalen waar er gestart zou worden met de route en hoeveel karakters er nodig waren om het verhaal compleet te maken. Gelukkig kunnen we putten uit veel enthousiaste vaste vrijwilligers die weten wat er op zo'n Halloween evenement van hen verwacht wordt. Ze hebben vaak genoeg aan een half woord en gaan, na het horen van het thema, direct aan de gang.

Nadat de karakters ingevuld waren, kwamen we één keer bij elkaar, legden onze plannen uit en maakten vervolgens een appgroep aan, om elkaar op de hoogte te houden. Waanzinnig hoe de groep van bijna 45 man de afgesproken radiostilte hield in de groep en alleen een bericht plaatste als het nodig was.

Vervolgens kwam de dag van het evenement. De eerste bouwers verzamelden om 9.00 uur in de kantine, om na een heerlijk bakkie koffie, de materialen bij elkaar te zoeken. Er werd veel overlegd, waar komt wat, zodat het globale raamwerk stond en het stroomplan uitgevoerd kon worden. Wanneer dan de kleedkamers leeg waren en het donker werd, kon er begonnen worden met het plaatsen van de verlichting, rookmachines en andere zaken. 

Nadat om 17.00 uur het laatste rondje gedaan te hebben en de apparatuur en rookmachines getest, kon het schminken afgerond worden en verzamelde iedereen zich voor de briefing in de bestuurskamer. Toen het voor iedereen duidelijk was, werd de groepsfoto gemaakt. Vervolgens ging iedereen naar zijn of haar plekje voor de komende 2,5 uur om nog één keer hun act door te spreken. Tenslotte was daar om 19.30 uur het oefenrondje waar alle karakters voor de eerste keer hun ding deden en dit opgenomen werd en daar waar nodig nog wat aangepast werd. Het feest kon beginnen!

Het was een hele drukte bij de kassa's en kinderen, families en volledige teams, stonden te popelen om het "zwaarbeveiligde" terrein te betreden. Piano muziek afgewisseld met angstig gegil en schreeuw geluiden, schalde uit de luidsprekers en verwarde karakters maakten zich meester van het terrein. De ene gil na de andere hoorde je over het terrein en dan moest de route door de kleedkamergang nog beginnen. De toegangspoorten bleven tot 21.15 uur heel erg druk en sommige leden deden nog een tweede rondje om alles nog één keer goed te aanschouwen. 

Wat een avond was dit weer en wat een succes. Ouders die aan de organisatie de complimenten overbrachten tijdens het nagenieten in de kantine met een bakkie koffie en kinderen die aan elkaar vertelden hoe het was geweest. De voorpret voor de organisatie tijdens het bouwen is geweldig, maar als dit dan daarna samenvalt met een geslaagd evenement met zoveel positieve reacties, dan maakt dit het evenement af en mogen we trots zijn op deze gezamenlijke prestatie. Een evenement en prestatie die weergeeft wat voor leuke club Wasmeer is.

Tot volgend jaar!

groepsfoto04
karakter01
karakter04
karakter06
scene02
karakter11
groepsfoto01
karakter05
karakter09
karakter02

 

Fietsverlichtingscontrole Wasmeer groot succes!

Veel Hilversumse sportclubs hebben in de week van 28 oktober actief mee gedaan aan de fietsverlichtingscontrole actie van de gemeente Hilversum. Ook Wasmeer stond op woensdag 30 en donderdag 31 oktober zichtbaar te posten bij de hoofdingang van sportpark Anna's Hoeve.

In nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum, BOA's en de politie (wijkagent), werden de leden bij aankomst op het sportpark onderworpen aan een grondige controle. Deed je fietsverlichting het niet, werd je "beloond" met een fietsverlichtings setje.

Uiteraard werden er geen boetes uitgedeeld, maar was deze actie bedoeld om onze leden weer bewust te maken van de noodzaak om goede fietsverlichting op de fiets te hebben en zichtbaar te zijn voor de overige verkeersdeelnemers.

Dank Cindy, Michael en Barry voor jullie inzet. Een mooie en bovenal belangrijke samenwerking tussen de diverse partijen resulteerde in dit prachtige project. Ons motto: samen sterk!

zet-je-licht-aan-01
zet-je-licht-aan-04
zet-je-licht-aan-03
zet-je-licht-aan-02

In Memoriam Henk de Hiep

Op 16 oktober jl. is op 91-jarige leeftijd overleden de heer

Henk de Hiep

Lid van Verdienste 

 Henk heeft een bewonderenswaardige leeftijd mogen bereiken maar het afscheid nemen van ons oud lid stemt ons droevig. Gedurende zeer veel jaren is Henk betrokken geweest bij onze vereniging, in de tijd dat één van de fusieverenigingen nog R.K.S.V. E.M.M. heette voetbalde hij op het veld aan de Oude Amersfoortseweg.

Later is Henk van grote betekenis geweest voor de handbalafdeling van onze vereniging. Hij was leider bij diverse handbalteams, zowel bij de dames als bij de heren. In 1973 nam hij als voorzitter van de sectie handbal de taken over van de heer Renes. Henk was een verdienstelijk voorzitter en wij denken met groot respect terug aan de werkzaamheden welke hij voor onze vereniging heeft verricht. 

Voor zijn geweldige inzet werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. 

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

Henk is overgebracht naar Uitvaartcentrum Dekker in Hilversum alwaar geen bezoek.

De crematieplechtigheid zal woensdag 23 oktober a.s. plaatsvinden om 15.00 uur in  crematorium Zuiderhof, Kolhornseweg 13 te Hilversum. Aansluitend aan de crematieplechtigheid is er in ontvangkamer gelegenheid de familie te condoleren.

Bestuur en Leden HSV Wasmeer
 

 

Gijs verzilvert zijn prijs, felicitatie Davy Klaassen

Zaterdag 19 oktober jl. heeft Gijs Venderbos (JO9-3) zijn prijs verzilverd, die hij gewonnen heeft met het bedenken van de winnende naam voor de nieuwe Wasmeer mascotte. 

Na de onderlinge gespeelde wedstrijdjes van de JO9-3 op het sportpark, gingen de mannen zich omkleden en klaarmaken voor wat komen ging. Ondertussen had organisator Wasmeer Events een echte VIP tafel klaargezet en aan de kop een grote TV. De mannen schoven aan en kregen hun welverdiende patatjes en drinken voorgeschoteld. Ondertussen was 'Pupil van de Week' Gijs even binnengelopen bij de POWERBOYS, die ook heerlijk aan het genieten waren van de lunch. Alle spelers en staf zetten hun naam op de speciaal ontworpen 'Pupil van de Week' bal en er werd aan de spelers uitgelegd waarom Gijs deze keer de 'Pupil van de Week' mocht zijn.

Na terugkomst bij zijn team was daar de derde verrassing. Hiervoor moest de TV aan en werd de laptop opgestart. Omdat Gijs de naam 'DAVY' had bedacht met de mascotte-naam-actie en zijn inspiratie hiervoor oud-Wasmeerder Davy Klaassen was, had Wasmeer Events geregeld, dat niemand minder dan Davy zelf een felicitatie heeft ingesproken en GIJS feliciteerde met zijn prijs en vereerd is, dat de nieuwe mascotte van Wasmeer, door toedoen van Gijs, nu 'DAVY' heet. Verbaasd en tegelijkertijd heel enthousiast luisterde Gijs naar de felicitatie van Davy. Davy bedankt voor je bijdrage. Je hebt weer een aantal jonge voetballers heel erg blij gemaakt.

Na deze felicitatie mocht Gijs met de selectie mee naar de kleedkamer en het veld op voor de warming-up. Ondertussen maakte de Wasmeer mascotte 'DAVY' zich op voor zijn bijdrage. Deze keer werd er spontaan besloten om Manuel, de vader van Gijs, in het pak te hijsen. Nietsvermoedend voegde Gijs zich daarna bij zijn mascotte 'Davy', niet wetende dat in dat pak zijn eigen vader zat. Beide teams, het arbitrale trio, Gijs en mascotte 'DAVY' liepen gezamenlijk het veld op. Gijs pakte van de sokkel de gesponsorde wedstrijdbal door Coiffure Carina en daarna kon Gijs laten zien waarom hij op voetbal is gegaan. Vanaf de middenstip begon hij met een indrukwekkende rush aan de climax van deze dag, het scoren in het doel van de tegenstander. En dat deed hij waanzinnig goed, want de bal verdween snoeihard in de kansloze rechterhoek van de keeper. Gezamenlijk liepen Gijs en de mascotte 'DAVY' van het veld af, voegden zich bij de mama en zusje van Gijs en maakten een mooie foto met 'DAVY', nog steeds niet wetende dat zijn vader deze keer in het pak van mascotte 'DAVY' zat. Pas nadat hij vroeg aan de mascotte of hij voor 1x zijn hoofd af wilde zetten, kwam zijn vader daar onder vandaan en vloog hij zijn vader liefdevol in de armen. 

Een mooie afsluiter van een bijzonder dag voor 'Pupil van de Week' Gijs Venderbos. 

 

FUSEBOX Coverband zet paviljoen op z'n kop!

Wat een avond en wat een sfeer! FUSEBOX en WASMEER waren aan en dat resulteerde in een TOPavond. 

Nadat de kaarten al snel uitverkocht waren en de voorbereiding afgerond, brak op zaterdag 12 oktober jl. de dag aan, dat deze fantastische coverband voor het eerst hun muzikale kunsten op sportpark Anna's Hoeve mochten laten zien.

Met keer op keer heerlijke medleys, werd het Wasmeer publiek helemaal verwend en zat de sfeer er vanaf het eerste nummer heel goed in. De interactie tussen band en het Wasmeer publiek was super en dat zorgde voor een fantastische sfeer. Tevreden ging iedereen dan ook om 1.00 uur naar huis.

Organisator Wasmeer Events en de bandleden lieten na het opruimen de avond nog even langskomen en voor beide partijen was er maar één conclusie: we gaan dit op zeker volgend jaar nog een keer overdoen.

Dank FUSEBOX én ruim 200 enthousiaste bezoekers van deze eerste Wasmeer LIVE in Concert editie! Jullie waren geweldig!

 

video FUSEBOX LIVE in Concert 12102019

Wasmeer zoekt meiden voor een nieuwe MO19!

FLYER-Wasmeer-zoekt-meiden-MO19-team

Week van de scheidsrechter

Ook dit jaar vindt weer de 'Week van de Scheidsrechter' plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.
De Week van de Scheidsrechter is van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2019.

In die week willen we als Wasmeer de scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zoveel handballers en voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. We hebben daarbij de hulp van alle leiders ingeroepen. Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren. In de Week van de scheidsrechter willen we zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van het aanbieden van een kleinigheid na de wedstrijd. Maar een extra compliment na de wedstrijd is ook al heel goed!

Naast het bedanken van de scheidsrechter hebben we de teams gevraagd om een leuke foto met de scheidsrechter te maken voor op Instagram, Facebook, Twitter of op onze gloednieuwe website. Maak daarbij gebruik van de nationale hashtag #scheidsbedankt 

Namens de commissie sportiviteit en respect en de coördinator scheidsrechters alvast bedankt voor de medewerking en ook wij zeggen: “scheidsrechter bedankt !”

scheidsbedankt-voetbalhandbal-2e9f33943-c418-4d05-b038-01b2971db00ehandbal-159632f73-7624-4d02-a4a4-ec593d38605bWhatsApp-Image-2019-10-05-at-124756scheidsbedankt-voetbal-21803773d-3674-4397-9f52-0dc39b4cc0dc

Grote Clubactie 2019 van start!

De Grote Clubactie is dit jaar gestart op zaterdag 14 september jl.
Met deze actie wordt HSV Wasmeer de gelegenheid geboden om geld in te zamelen om zo de gestelde doelen binnen de club financieel te ondersteunen.

Met behulp van de leiders zijn de lotenboekjes uitgedeeld aan de jeugdleden handbal en voetbal van HSV Wasmeer (leden tm 12 jaar). Jij kunt helpen door de loten te verkopen of te kopen. Elk verkocht lot van 3 Euro levert de club 2 Euro en 40 centen aan extra inkomsten op, die gebruikt zullen worden om ons sportpark nog fraaier te maken.
Loten kunnen, naast het traditioneel kopen via de lotenboekjes van de lotenverkopers, ook gekocht worden door via onderstaande link naar de HSV Wasmeer Clubpagina te gaan. Daar kunnen potentiële kopers ONLINE hun loten kopen.

Klik hier om loten te kopen!

Kopers steunen niet alleen de club, maar kunnen ook mooie prijzen winnen.
Verkopers kunnen ook mooie prijzen winnen. Prijzen die de Grote Clubactie weggeeft, maar ook prijzen die door HSV Wasmeer beschikbaar zijn gesteld:

Individuele prijzen die worden uitgereikt door HSV Wasmeer:
1e prijs: een cadeaubon naar keuze t.w.v. 75 Euro
2e, 3e en 4e prijs: een cadeaubon naar keuze t.w.v. 25 Euro
5e, 6e, 7e en 8e prijs: een cadeaubon naar keuze t.w.v. 15 Euro

Vragen of opmerkingen kun je mailen naar: 

In de afgelopen jaren vielen Tim Leurs (89 verkochte loten), Sanne Nap (35), Britte Bosma (32), Indy vd Vecht (31), Joey Bottenheft (30), Kenzo te Kloese (29) en Margot Klees (26) in de prijzen. De hierboven genoemde 7 kanjers waren alleen al goed voor meer dan 650 Euro !!! Maar als je het moeilijk vindt om langs de deuren te gaan, kun je natuurlijk ook de loten verkopen binnen je familie en vriendenkring. Een hele simpele rekensom leert, dat als ieder lid die een boekje heeft gekregen 10 loten verkoopt, het de club maar liefst 4800 euro voor de clubkas oplevert. En daar kunnen we dan bijvoorbeeld een aantal nieuwe speeltoestellen voor de jongste leden voor laten plaatsen of nieuw trainingsmateriaal aanschaffen. Uiteraard heeft een vereniging nog veel meer wensen, dus schroom niet, pak dat lotenboekje en verkoop je loten of ga naar de HSV Wasmeer Clubpagina en bestel je loten.

Succes met kopen en verkopen van ONZE HSV Wasmeer loten voor ONZE club!

Gerwin Bottenheft

Wasmeer Events
T: 06-23582873
E: