Wasmeer G-voetbal verder zonder Ronald

Vanavond trappen onze G-voetballers weer af voor hun eerste training in de tweede seizoenshelft. De groep, onder leiding van William, Danny, Wietse en Jeffrey, moet dat alleen doen zonder trouwe speler Ronald. Hij was meer dan 25 jaar lid en trainde met erg veel plezier elke woensdagavond bij - eerst Victoria en later - Wasmeer.
Helaas kan Ronald niet meer meedoen omdat hij snel moe is en niet meer zonder rollator kan. Vorig jaar was hij een paar keer kort achter elkaar gevallen. Hij kreeg een nieuwe heup, maar zonder rollator kan hij niet langer dan vijf minuten lopen. Wel heeft hij een mooie driewieler, waarmee hij over het terrein kan rijden.

Ronald bedankte de begeleiding van Wasmeer met een mooie kaart (zie foto) waarop hij te zien is met één van zijn kunstwerken, een tekening gemaakt in het kader van het Mondriaan Jaar (2017). William en Wietse zochten hem onlangs op en gaven hem een Wasmeer-shirt, zodat hij altijd Wasmeerder blijft. 
We gaan hem binnenkort nog een keer op ons sportpark zien wanneer de G-voetballers een wedstrijd spelen. Wasmeer wenst hem het allerbeste.
Ronald, we zullen je zeker missen bij de trainingen op woensdagavond.

WhatsApp-Image-2019-11-04-at-194257
WhatsApp-Image-2019-11-11-at-153953
Ronald