Promotie voor Wasmeer 2 en welkom Peter Callaars

Vorige week kreeg Wasmeer twee hele mooie berichten!

Dankzij een uitstekende sportieve prestatie van onze Wasmeer 2 selectie (tweede plaats), is er promotie afgedwongen naar de tweede klasse. Tevens heeft Wasmeer 2 voor volgend seizoen een nieuwe coach. Peter Callaars, oud EMM speler (jaren 80/90) en later Wasmeer, is vastgelegd en gaat de selectie versterken. De hoofdmoot betreft het coachen van het tweede team, maar Peter zal met zijn ervaring ook zeker van waarde zijn binnen de gehele selectie.

Wij zijn met zijn allen enorm trots op de prestatie van onze spelers en technische staf. Dit is een hele mooie stap naar het verhogen van het spelniveau. Martijn, Gavin, Jasper, Arthur en Ad hebben vorig seizoen keihard gewerkt en samen met de jongens deze mooie prestatie mogelijk te maken. Twee mannen willen wij even extra in het zonnetje zetten. Ad en Arthur besloten drie seizoenen geleden het team onder hun hoede te nemen en hebben het voor elkaar gekregen om maar liefst twee keer te promoveren. Een fantastische prestatie. Ad veel succes bij BZC’13 en Arthur veel succes met jouw rol binnen onze zaterdag selectie.   

Voorgaande betekent, dat we komend seizoen nog meer uitdagingen hebben met mooie tegenstanders op een hoog niveau. Wij zijn ook heel blij dat Wasmeer 2 met Peter Callaars een nieuwe coach krijgt, die dit team uitstekend kan begeleiden.

Wasmeer 1 en 2 starten op 1 Augustus met de training voor komend seizoen. Dankzij deze twee mooie berichten is de eerste stap vooruit al gezet en kijkt Wasmeer met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen.

Hans Haselager
Voorzitter HSV Wasmeer

Peter-CallaarsAd-Arthur