Zaterdag 20 mei - FC HILVERSUM vs HSV WASMEER

Poster20mei

HSV Wasmeer en 123inkt.nl verlengen langdurige samenwerking

HSV Wasmeer en 123inkt.nl verlengen de langdurige samenwerking met de ingang van 1 juli 2023 voor de duur van nog eens drie seizoenen. Door de verlenging van deze samenwerking blijft 123inkt.nl als Hoofdsponsor Jeugd aan onze vereniging verbonden. 

Paul Steinpatz (sponsorzaken HSV Wasmeer) reageert verheugd op de verlenging van de samenwerking: ''Sinds geruime tijd is 123inkt.nl de zeer gewaardeerde hoofdsponsor van de HSV Wasmeer. Zij is dan ook verheugd dat de uitstekende samenwerking met ingang van het seizoen 2023/2024 met 3 jaar wordt verlengd. 123inkt.nl en HSV Wasmeer is een prima combinatie gebleken.''

Focus op de jeugd

123inkt.nl en HSV Wasmeer hebben gezamenlijk besloten om de focus in de samenwerking vanaf komend seizoen volledig te richten op de jeugdafdeling van de vereniging. Robin Otten (accountmanager Sponsoring bij 123inkt.nl) licht toe: “Met 123inkt.nl zijn wij op dit moment Hoofdsponsor Jeugd van 35 amateurclubs in Nederland. Wij merken dat onze impact binnen het jeugdvoetbal het grootst is en daarom hebben wij in overleg met HSV Wasmeer afgesproken dat wij ruimte maken voor nieuwe sponsoren voor de seniorenafdeling.’’

Nieuwe kledinglijn

Vanaf komend seizoen zullen alle jeugdleden dus in hun nieuwe - door 123inkt.nl gesponsorde - Patrini kleding het complex van onze vereniging betreden. Binnenkort volgt de onthulling van deze volledig nieuwe kledinglijn en zal de complete set (wedstrijdtenue, presentatiepak en voetbaltas) in de kantine te bewonderen zijn.
 

HSV-WasmeerLINKEDIN

Max Tenten nieuwe kledingsponsor voor de voetbalselectie

De HSV Wasmeer is heel blij te kunnen mededelen dat Max Tenten de nieuwe kledingsponsor wordt van de selectie van onze senioren. De heren Aernoud van de Lely en Dennis Morren zijn een verbintenis voor 3 jaar aangegaan met onze vereniging. Wij vertrouwen erop dat deze samenwerking voor beide partijen een vruchtbare zal zijn. 

Op de foto ziet u in het midden van links naar rechts Aernoud en Dennis namens MAX Tenten en op de hoek Barry van der Meer en Paul Steinpatz namens HSV Wasmeer.

Paul Steinpatz
Lid AB HSV Wasmeer

Ondertekening-contract-kledij-sponsoring
 


 

Sterkte Turkije en Syrië

06-02-2023 Een zwarte dag voor de Turkse en Syrische gemeenschap.
Wij willen al onze Turkse en Syrische leden en al hun familieleden, maar ook de gehele gemeenschap een hart onder de riem steken.
Onze vereniging steunt jullie in deze moeilijke tijd.
Namens alle vrijwilligers en bestuursleden van HSV Wasmeer

06-02-2023 Türk ve Suriyeli topluluklar için kara bir gün.
Tüm Türk ve Suriyeli üyelerimizi ve tüm akrabalarını ve aynı zamanda tüm topluluğu teşvik etmek istiyoruz.
Derneğimiz bu zor zamanda size destek oluyor.
HSV Wasmeer'in tüm gönüllüleri ve yönetim kurulu üyeleri adına.

06-02-2023 يوم أسود للجالية التركية والسورية.
نريد أن نشجع جميع أعضائنا الأتراك والسوريين وجميع أقاربهم ، ولكن أيضًا المجتمع بأكمله.
تدعمك جمعيتنا في هذا الوقت الصعب.
نيابة عن جميع المتطوعين وأعضاء مجلس إدارة 

HSV Wasmeer

Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-02-08-om-123109

Kinder BINGO!

KinderBINGO-12032023

Valentine BINGO!

Valentine-BINGO-10022023-2