HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

AH en KNVB zetten sponsoractie op

Deel jij ook de gespaarde voetbalpassiepunten met HSV Wasmeer Voetbal. Bij Albert Heijn Seinhorst in Hilversum kun je in ieder geval niet om onze club heen. 
Dank AH en KNVB voor deze mooie sponsoractie.

AH-sponsoractie

Pollux Pelé's vieren 10 jaar maandagavond voetbal

Door corona werd het feestje even uitgesteld, maar afgelopen zaterdag kon dan eindelijk het 10-jarig jubileum van de Pollux Pelé's gevierd worden met een jubileum wedstrijd, een drankje op het terras en daarna nog heerlijk met elkaar uit eten. Als klap op de vuurpijl gingen de jubilarissen ook nog op de foto met hun cadeau bestemd voor onze jeugdafdeling. Pollux Pelé's gefeliciteerd met jullie jubileum en heel veel dank voor jullie fantastische cadeau.

Pollux

Informatie en start lotenverkoop Grote Clubactie

Beste loten(ver)koper,

Op zaterdag 18 september jl. is de Grote Clubactie weer gestart. HSV Wasmeer doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is samen geld te verdienen om bijvoorbeeld extra trainingsmateriaal aan te schaffen. Zo hebben wij vorig jaar met het geld diverse pupillen- en mini doeltjes kunnen kopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Online (via persoonlijke QR code): De lotenverkoper kan online deelnemer worden. Stuur je naam, team en mailadres naar: . De club zal jou dan registeren als lotenverkoper en jij ontvangt via mail jouw persoonlijke QR code. Een koper kan daarna jouw QR code scannen of online voor jouw naam kiezen. Deze verkochte loten tellen wij dan op bij je verkochte loten van je verkoopboekje.

QR-code
Online: Wil je je als lotenverkoper niet laten registeren, maar wel iemand online loten laten kopen, dan kun je de bijgaande algemene QR code delen of laten scannen en op de online Wasmeer pagina direct laten bestellen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.


Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!


Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.
Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Gerwin Bottenheft of achter de bar in de kartonnen Grote Clubactie box vóór zondag 14 november. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Gerwin Bottenheft kan jou een nieuw boekje geven.

Prijzen voor lotenverkopersFlyer-Grote-Clubactie
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Ga voor meer informatie naar: www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties

Wasmeer organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. Verkopers kunnen ook prijzen winnen die door HSV Wasmeer beschikbaar zijn gesteld:

Individuele prijzen:
1e prijs: een cadeaubon naar keuze t.w.v. 75 Euro
2e en 3e prijs: een cadeaubon naar keuze t.w.v. 25 Euro
4e, 5e en 6e prijs: een cadeaubon naar keuze t.w.v. 15 Euro

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor HSV Wasmeer. Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 19 september op: www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2021 is samen geld te verdienen om extra trainingsmateriaal voor de spelende leden aan te kunnen schaffen.
Wij hopen op een geweldig resultaat! Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

HSV Wasmeer

Gerwin Bottenheft

M: 0623582873
E:   


 

Prijsverhoging van onze consumpties

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021/2022 hebben wij onze prijzen in ons paviljoen helaas moeten verhogen. Dit doen wij uiteraard niet voor de lol, maar er zijn een paar redenen voor, die het ook voor ons noodzakelijk maken om dit te doen.

Allereerst is dit de eerste prijsverhoging sinds ruim 4 jaar, tot nu toe was ons prijsniveau dus gelijk gebleven. Ten tweede worden we geconfronteerd met verhoogde inkoopprijzen, die procentueel behoorlijk oplopen. Naast bovenstaande redenen is er ook nog een derde aspect, ons paviljoen vraagt ook inkoop van materialen en onderhoud van installaties en machines. Ook deze werkzaamheden en kosten zijn steeds duurder geworden. Vanuit deze optiek hebben wij de conclusie getrokken om onze verkoopprijzen aan te passen.

Wij begrijpen dat dit niet altijd prettig is, maar voor de vereniging HSV Wasmeer wel een noodzakelijk besluit.

Namens het Algemeen Bestuur,

Barbara Kinsbergen en Sonja Veerman
Bedrijfsleiding Paviljoen

Hans Haselager
Voorzitter HSV Wasmeer

prijsverhoging

KICK OFF SEIZOEN 2021-2022

Op vrijdag 27 augustus 2021 trappen we het seizoen af met alle kaderleden van de jeugdopleiding.
We hebben een goed gevuld programma samengesteld. 

Voor wie is deze avond bedoelt? Voor iedereen actief is in de begeleiding van onze jeugdopleiding, J/M. 
-    Trainers (en assistent-trainers)
-    Trainers/coaches
-    Coaches
-    Overige teambegeleiding
-    Interne scouting
-    Scheidsrechters/ assistent scheidsrechters bij de jeugd
-    Verzorgers
-    Fysio’s 
-    Coördinatoren
-    Bestuur en commissies voetbal
-    Leden van terrein beheer
Hierbij nodigen wij jullie dan ook van harte uit voor de heuse seizoen kick-off op vrijdagavond 27 augustus om 19.15 uur rondom ons Paviljoen

De agenda is als volgt:
-    Opening om 19.15 uur
-    Mededelingen vanuit technisch hart, coördinatoren, HJO
-    Uitreiking opleidingsgids 2021-2022 (en het gezamenlijk doornemen ervan…)
-    Stellen van vragen

Gezellig samenzijn en mogelijkheid tot individuele gesprekken met leden van bestuur, technisch hart en andere kaderleden. Sluiting 20.45 uur. 

Uiteraard houden we rekening met de maatregelen rondom COVID19. 

We rekenen op een grote opkomst en tot de 27e. 
 

Voetgolf na eerste trainingsweek O14

Onder het toeziend oog van legendes als Rinus Michels, Edwin van der Sar, Ruud Gullit, Marco van Basten, Ruud Krol en vele anderen trof de JO14 onderlinge weerstand op de KNVB Campus in Zeist. 

Zaterdag 14 augustus was de O14 van Wasmeer te gast in Zeist. Het werd een unieke combinatie tussen voetbal en golf! Op de KNVB Campus liggen in de bossen en tussen de velden, 14 holes. Foot golf is een laagdrempelige activiteit voor voetballers en werd gespeeld met lage intensiteit, maar toch competitief. Wel zo verstandig in de eerste fase van de voorbereiding, waar de O14 inmiddels twee trainingen achter de rug hebben. Daarnaast ontdekten de spelers de KNVB Campus. De Footgolfbaan bestreek bijna het gehele terrein en leidde ons langs de diverse gebouwen, door de bossen en rondom de trainingsvelden. Zo stonden de Wasmeer spelers naast het VAR centrum, langs het spelershotel en speelden ze naast de velden waar het Nederlands Elftal en andere vertegenwoordigde Oranje teams trainen. Het was een mooie ervaring en een goede eerste teamactiviteit. 

Vanaf volgende week wordt er geoefend tegen het Barneveldse SDVB en een week later ontvangt de O14 avv Swift uit Amsterdam, voordat er voor de competitie Hoofdklasse wordt afgetrapt op zaterdag 4/9 tegen BFC in Bussum.

WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170610
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170611
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170612
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170611-1
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170615
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170615-1
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170614
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170614-1
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170613
WhatsApp-Image-2021-08-14-at-170613-1