HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

Coronaregels HSV Wasmeer UPDATE 13-11-2021

Per 13 November zijn aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus van kracht. Dit betekent dat toeschouwers niet meer welkom zijn op ons sportcomplex en iedereen in ons clubhuis in het bezit moet zijn van een Corona toegangsbewijs met QR code. HSV Wasmeer houdt zich aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

De volgende regels zijn op ons complex van toepassing:

Een Coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters vanaf 18 jaar die gebruik maken van ons paviljoen, toilet, terras en kleedkamers. Onze vrijwilligers controleren hierop.

Er is geen publiek toegestaan bij de wedstrijden en trainingen. Dit betekent dat ouders ook niet bij sportactiviteiten van hun kinderen aanwezig mogen zijn.

Alle personen die een functie uitvoeren voor HSV Wasmeer zijn wel welkom (dit zijn onze vrijwilligers, scheidsrechters, trainers, coaches en verzorgers). Aan alle personen het dringende verzoek om HSV Wasmeer kleding te dragen (trainingspak en/of jas), zodat onze coronavrijwilligers bij de ingang u kunnen herkennen.

Bij thuiswedstrijden verzamelen we weer bij de ingang en gaan we onder leiding van de teammanager als team naar binnen. Geef als teammanager van te voren op bij de coördinator van de coronacrew () wie, met welke functie, u en het betreffende elftal helpt en/of vertegenwoordigd.

Voor uitwedstrijden en bezoekende verenigingen houden wij de richtlijn aan er een teammanager, coach, verzorger, grensrechter en 5 rijouders een vereniging mogen bezoeken of bij onze vereniging worden toegelaten. Let op het is mogelijk dat bij uit wedstrijden verenigingen andere richtlijnen volgen (controleer dit altijd)

Onze Paviljoen is open conform de openingstijden van de horeca, dit betekent dat de verstrekking van consumpties en etenswaren stopt om 20.00 uur s avonds

Overleg in ons paviljoen is mogelijk, houdt hierbij de richtlijn van 1,5 meter aan. Graag vooraf overleg met bedrijfsleiding Paviljoen Barbara Kinsbergen en Sonja Veerman. Graag ook overleg met bedrijfsleiding over gebruik en sluiting van ons paviljoen

De volgende regels zijn in de sportzaal/hal van toepassing:

Bij hand- en zaalvoetbal moet iedereen vanaf 18 jaar in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs. Ook degene die sporten.

Er is geen publiek toegestaan bij de wedstrijden en trainingen. Er is alleen toegang voor personen die een functie uitoefenen namens HSV Wasmeer (vrijwilligers, scheidsrechters, trainers, coaches en verzorgers). Bij uitwedstrijden mogen rijouders mee, maar check bij de bezoekende vereniging het aantal. Aan alle personen die een functie namens HSV Wasmeer vervullen het dringende verzoek om HSV Wasmeer kleding te dragen (trainingspak en/of jas), zodat vrijwilligers u kunnen herkennen.

Let op: zowel op ons accommodatie als in de sporthal geldt dat personen die functies uitoefenen namens HSV Wasmeer geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de desbetreffende sport uitvoeren.

Wij danken iedereen voor de medewerking. Wij beseffen dat het een enorme taak en verantwoordelijkheid is die we met zijn allen moeten uitvoeren. Wees aardig voor onze vrijwilligers en voor elkaar! Wilt u ons helpen bij alle vrijwilligerstaken en in het bijzonder bij de coronacrew, geef je dan zo spoedig mogelijk op bij . Onze coördinatoren zijn enorm blij met alle hulp die ze krijgen!

Namens Algemeen Bestuur HSV Wasmeer

Hans Haselager

Voorzitter