HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

In memoriam Ciska Hom

Donderdag 25 november jl. bereikte ons het droeve bericht dat op die dag is overleden

Francisca Johanna Sophia Hom-Wolters
“Ciska”

 Ciska, voor velen onder ons “Cis”, heeft de zeer respectabele leeftijd van 86 jaar bereikt maar het betekent dat wij wederom afscheid moeten nemen van een voormalig spelend lid en functielid van onze vereniging. Ciska maakte deel uit van een zeer hechte groep dames die ging handballen bij het voormalige E.M.M. en daarna de band met de vereniging nooit meer los hebben gelaten. Ciska en haar echtgenoot Wim, van wie wij in 2019 op 90-jarige leeftijd afscheid hebben moeten nemen, waren beiden zeer betrokken bij het verenigingsleven. 

Ciska was de aanleiding dat ook echtgenoot Wim actief werd binnen de verenging en bijna vanzelfsprekend werden later zoon Wim en dochter Paula ook lid van wat toen nog E.M.M. was. Nadat Ciska haar actieve handbalcarrière had beëindigd is zij als functielid in verschillende hoedanigheden actief geweest. Zij heeft menig uurtje achter de bar doorgebracht en ook bij de razend populaire jeugdkampen kon een beroep op haar worden gedaan. Ciska was een volleerd coupeuse en voor menig groot evenement kroop zij achter de naaimachine om feestkleding te verzorgen voor de organisatoren of barmedewerkers. 

Binnen de verenging hadden Ciska en Wim vele vriendschappen opgebouwd en menig gezellig uurtje werd in het clubhuis maar ook daarbuiten gezamenlijk doorgebracht. Wij herinneren haar als een vrouw met een grote dosis humor, altijd in voor iets geks.  
De laatste jaren van haar leven was er sprake van een afnemende gezondheid maar zij kon terugvallen op de liefdevolle verzorging door haar kinderen Paula en Wim. 

Onze vereniging is Ciska veel dank verschuldigd voor haar inzet en betrokkenheid.

Wij wensen Paula, Wim en Mary, de kleinkinderen en verdere familie en vrienden
veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

Ciska is overgebracht naar Uitvaartcentrum De Groot aan de Havenstraat 23-25 te Huizen alwaar geen bezoek.

De crematieplechtigheid zal maandag 6 december a.s. in besloten kring plaatsvinden in Crematorium Laren. Vanaf 14.25 uur is er voor belangstellenden gelegenheid gebruik te maken van een livestream om de plechtigheid te volgen door in te loggen op www.liveuitzendingen.nl code 3C1429B9

Bestuur en leden HSV Wasmeer