HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

Met Oud & Nieuw toch nog lol, koop dan de Wasmeer oliebol    

Een jarenlange traditie wordt voortgezet!! Geen vuurwerk???, beperk bezoek???, maar wel de Wasmeer oliebol. Ook dit jaar kunt u de oliebollen kopen bij HSV Wasmeer. Onze vier sterren koks staan weer gereed om de lekkerste oliebollen van Hilversum en omstreken te maken. Volgens een geheim recept worden ze weer speciaal in onze Wasmeer keuken gemaakt!!!

Uiteraard komt de gehele opbrengst ten goede aan onze vereniging. Wij kopen hier materialen voor ten behoeve van de trainingen en wedstrijden voor de hand-, zaal- en veldvoetbal teams. Bijvoorbeeld doeltjes en ballen, maar ook spullen waar we in de normale begroting net geen centjes voor hebben! Een uitstekend doel dus!

Heeft u al zin in deze oliebollen, bestel dan direct uw oliebollen!

Dit kan op de volgende manieren:

* Ga op deze website naar de homepage en klik op de oliebollen button en geef uw bestelling door. Na verwerking ontvangt u van de organisatie een betaalverzoek via uw mobiele telefoonnummer.

* Mail uw bestelling naar: . Na verwerking ontvangt u van de organisatie een betaalverzoek via uw mobiele telefoonnummer.

* Lever de bestelbon in op de Liebergerweg 73 in Hilversum (alleen de bestelbon, géén geld). Na verwerking ontvangt u van de organisatie een betaalverzoek via uw mobiele telefoonnummer.

De oliebollen kosten ook dit jaar per 10 stuks 7,00 euro. De bestelde oliebollen kunnen op donderdag 30 december opgehaald worden op ons complex (ingang via terrasdeur), wij hebben hier speciaal een corona veilige route aangelegd. De oliebollen kunnen afgehaald worden van 12.00 tot en met 16.00 uur. Graag verzoeken wij u via een betaalverzoek af te rekenen met ons. Kom zoveel mogelijk met één persoon de oliebollen halen in verband met ons coronaprotocol.

Verwen uzelf en HSV Wasmeer en koop massaal onze oliebollen!!

De organisatie

Download hieronder de bestellijst in PDF als u niet via de handige tool op deze website wilt bestellen