HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

In Memoriam Patrick Dik

Recent bereikte ons het droeve bericht dat op 29 december jl. is overleden

Patrick Dik

 

 Patrick is helaas veel te vroeg van ons heengegaan en heeft de leeftijd van 57 jaar bereikt. 

In de periode van 2008 tot 2012 was Patrick verbonden aan onze vereniging als trainer van de F1, E1 en Jong Wasmeer. In die periode heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de voetbaltechnische ontwikkeling van onze vereniging.

Al eerder in zijn leven had Patrick te maken gehad met de gevolgen van een ernstige ziekte maar daarvan was hij genezen verklaard. Enige tijd geleden werd hij opnieuw geconfronteerd met deze ziekte en ondanks de nodige behandelingen is hij nu toch aan de gevolgen van de ziekte op veel te jonge leeftijd overleden.

Patrick was een voelbaldier pur sang, voetballen, training geven en het beste halen uit de kwaliteiten van jeugdspelers vormen de rode draad in zijn leven. Zijn voetballoopbaan begon als jeugdspeler van SC ’t Gooi en in 1986 schopte hij het tot profvoetballer bij Ajax. Daarna heeft hij nog onder contract gestaan bij FC Utrecht, NAC Breda en Berchem Sport in België. 
Na het afsluiten van zijn professionele voetbalcarrière is hij aan de slag geweest als trainer bij diverse amateurclubs waaronder dus tijdens de eerdergenoemde periode bij HSV Wasmeer.

Wij zijn er trots op dat Patrick een periode deel heeft uitgemaakt van onze vereniging en aan de verdere ontwikkeling van onze club heeft bijgedragen. Met respect denken wij terug aan hem.

Wij wensen zijn familie, vrienden en allen die hem dierbaar waren
 veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.


Namens alle besturen en leden HSV Wasmeer