JO19-1 mooi in de jas gestoken

Vorige week werd Wasmeer JO19-1 in het nieuw gestoken door sponsor Knipscheer. Spelers en staf kregen mooie warme trainingsjassen met het logo van hoofdsponsor 123inkt.nl daarop.

Ingenieursbedrijf Knipscheer uit Soest adviseert en begeleidt de bouw van electrotechnische en werktuigkundige installaties. Een bedrijf met een duidelijke visie: 
Zij stellen zich tot doel dat er één integrale visie van gebouw en installaties komt, waarbij de architectuur en de installaties als een samenhangend geheel beschouwd worden. Meer info over onze sponsor vind je op de website van het bedrijf aan de Clauslaan in Soest.

Wat visie betreft lijkt het ingenieursbureau wel een beetje op voetballen op hoog niveau. Want onze JO19-1 speelt in de hoofdklasse, het hoogste niveau van alle jeugdteams bij HSV Wasmeer. Ook daar moeten de zaken optimaal op elkaar afgestemd worden om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

HSV Wasmeer en in het bijzonder de spelers en staf van JO19-1 zijn sponsor Knipscheer zeer dankbaar voor deze welkome ondersteuning in hun poging dat optimale resultaat te bereiken.

Op de foto's bedankt aanvoerder Stijn Zunneberg sponsor Henk Knipscheer en poseert het team voor het clubgebouw in de nieuwe jassen.

 

jassen-jo19-2
jassen-jo19