HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

Zaterdag 20 mei - FC HILVERSUM vs HSV WASMEER

Poster20mei

HSV Wasmeer en 123inkt.nl verlengen langdurige samenwerking

HSV Wasmeer en 123inkt.nl verlengen de langdurige samenwerking met de ingang van 1 juli 2023 voor de duur van nog eens drie seizoenen. Door de verlenging van deze samenwerking blijft 123inkt.nl als Hoofdsponsor Jeugd aan onze vereniging verbonden. 

Paul Steinpatz (sponsorzaken HSV Wasmeer) reageert verheugd op de verlenging van de samenwerking: ''Sinds geruime tijd is 123inkt.nl de zeer gewaardeerde hoofdsponsor van de HSV Wasmeer. Zij is dan ook verheugd dat de uitstekende samenwerking met ingang van het seizoen 2023/2024 met 3 jaar wordt verlengd. 123inkt.nl en HSV Wasmeer is een prima combinatie gebleken.''

Focus op de jeugd

123inkt.nl en HSV Wasmeer hebben gezamenlijk besloten om de focus in de samenwerking vanaf komend seizoen volledig te richten op de jeugdafdeling van de vereniging. Robin Otten (accountmanager Sponsoring bij 123inkt.nl) licht toe: “Met 123inkt.nl zijn wij op dit moment Hoofdsponsor Jeugd van 35 amateurclubs in Nederland. Wij merken dat onze impact binnen het jeugdvoetbal het grootst is en daarom hebben wij in overleg met HSV Wasmeer afgesproken dat wij ruimte maken voor nieuwe sponsoren voor de seniorenafdeling.’’

Nieuwe kledinglijn

Vanaf komend seizoen zullen alle jeugdleden dus in hun nieuwe - door 123inkt.nl gesponsorde - Patrini kleding het complex van onze vereniging betreden. Binnenkort volgt de onthulling van deze volledig nieuwe kledinglijn en zal de complete set (wedstrijdtenue, presentatiepak en voetbaltas) in de kantine te bewonderen zijn.
 

HSV-WasmeerLINKEDIN

Max Tenten nieuwe kledingsponsor voor de voetbalselectie

De HSV Wasmeer is heel blij te kunnen mededelen dat Max Tenten de nieuwe kledingsponsor wordt van de selectie van onze senioren. De heren Aernoud van de Lely en Dennis Morren zijn een verbintenis voor 3 jaar aangegaan met onze vereniging. Wij vertrouwen erop dat deze samenwerking voor beide partijen een vruchtbare zal zijn. 

Op de foto ziet u in het midden van links naar rechts Aernoud en Dennis namens MAX Tenten en op de hoek Barry van der Meer en Paul Steinpatz namens HSV Wasmeer.

Paul Steinpatz
Lid AB HSV Wasmeer

Ondertekening-contract-kledij-sponsoring
 


 

Contractverlenging Martijn en Gavin

HSV Wasmeer verlengt contract met Martijn Donker en Gavin Adema

Hilversum, Donderdag 09 Maart 2023

HSV Wasmeer heeft het contract met de huidige trainers van de voetbalselectie verlengd. Op donderdagavond 09 Maart tekenden onze trainers Martijn Donker en Gavin Adema, samen met de voorzitter Hans Haselager de contract verlenging. In aanwezigheid van de teammanager en grensrechter Edwin van Barneveld en de selectiespelers werd met een handtekening de verlenging een feit.

Het doel van onze vereniging en van beide trainers is om een stabiele derde klasser te zijn en dat lukt momenteel zeer goed. Dit valt niet mee in een competitie waar zes (!) ploegen kans op degradatie maken en de concurrentie dus moordend is. HSV Wasmeer heeft beperkte middelen en hier moeten beide trainers ook meewerken. Met vechtlust, motivatie en goede resultaten in spannende wedstrijden staat HSV Wasmeer momenteel op niet onverdienstelijke vijfde plaats. Vaak moeten beide trainers aanpassingen doen vanwege schorsingen of blessures, maar tekenend voor de onderlinge solidariteit is dat ook JO18 spelers of zelfs een speler van HSV Wasmeer 3 het eerste elftal komt helpen. Wij hopen dat we de komende weken nog mooie resultaten zullen zien om lijfsbehoud in de derde klasse te bewerkstelligen.

Beide trainers zijn ook beide gemotiveerd om hun UEFA B diploma te gaan halen, dit hebben ze nodig om in de derde klasse te mogen blijven trainen. HSV Wasmeer heeft zich bereid verklaard om beide trainers hierbij te helpen. Wij hopen dat komend seizoen het diploma met succes kan worden behaald.

Voor de toekomst willen beide trainers jeugdspelers opleiden voor het eerste elftal en een selectie vormen met de huidige spelers en Hilversummers die gemotiveerd zijn om bij HSV Wasmeer te voetballen. Zowel Martijn als Gavin zijn er van overtuigd dat dit de werkwijze is die bij HSV Wasmeer past en het mogelijk maakt om goede resultaten te blijven halen.

Met vriendelijke groet,
Namens HSV Wasmeer

Hans Haselager 
Voorzitter

Contractverleninging

Sterkte Turkije en Syrië

06-02-2023 Een zwarte dag voor de Turkse en Syrische gemeenschap.
Wij willen al onze Turkse en Syrische leden en al hun familieleden, maar ook de gehele gemeenschap een hart onder de riem steken.
Onze vereniging steunt jullie in deze moeilijke tijd.
Namens alle vrijwilligers en bestuursleden van HSV Wasmeer

06-02-2023 Türk ve Suriyeli topluluklar için kara bir gün.
Tüm Türk ve Suriyeli üyelerimizi ve tüm akrabalarını ve aynı zamanda tüm topluluğu teşvik etmek istiyoruz.
Derneğimiz bu zor zamanda size destek oluyor.
HSV Wasmeer'in tüm gönüllüleri ve yönetim kurulu üyeleri adına.

06-02-2023 يوم أسود للجالية التركية والسورية.
نريد أن نشجع جميع أعضائنا الأتراك والسوريين وجميع أقاربهم ، ولكن أيضًا المجتمع بأكمله.
تدعمك جمعيتنا في هذا الوقت الصعب.
نيابة عن جميع المتطوعين وأعضاء مجلس إدارة 

HSV Wasmeer

Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-02-08-om-123109

Wasmeer 1 VS FC Hilversum

Wasmeer--FC-Hilversum-28012023t