Bluepoint webdesign

Bluepoint Webdesign heeft vele jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Van starters-websites met een paar tekstpagina's tot volledige maatwerk oplossingen. Met onze ervaring helpen we u graag verder en bieden een uitstekende service!

Wij hebben dé oplossing voor u!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

Bluepointomslag-Facebook
 

CMS systeem

Wij hebben gekozen om websites zowel in Joomla! als in WordPress te bouwen. Beide systemen draaien al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites. Afhankelijk van de wensen van de klant adviseren wij om de website in Wordpress of in Joomla te bouwen. WordPress is meer geschikt voor kleinere websites of gerichte blog-/nieuws websites. Joomla! gebruiken we meer voor de complexere maatwerk websites. Voor een webshop kunnen we, afhankelijk van de wensen, u adviseren om Joomla in combinatie met Hikashop© of WordPress in combinatie met WooCommerce te gebruiken.

Voor alles is een oplossing... wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Service

Net als de software van je PC, MAC, tablet of smartphone is de software van een website en alle gekoppelde extensies onderhevig aan updates. Deze updates moeten regelmatig worden uitgevoerd om het systeem zo veilig mogelijk te houden. Omdat u graag een goede en veilige bedrijfswebsite/-shop wilt hebben en wij graag een goed product afleveren, bieden we standaard een onderhoudspakket aan. Dit onderhoudspakket is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadressen, SSL-beveiliging (https), maandelijkse back-up en support. 

www.bluepoint-webdesign.nl

Wij zijn Isero

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s. Met meer dan 60 vestigingen en ruim 850 servicegerichte medewerkers zijn we de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland.

Landelijk vestigingen netwerk

De vestigingen van Isero hebben ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze artikelen kunnen per dag op locatie geleverd worden. Door ons fijnmazige distributienetwerk, lokale beschikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we altijd in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op de juiste plaats te leveren.

Advies en projectbegeleiding

We beschikken voor ons assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken we over specialisten en adviseurs die u kunnen helpen met de juiste productkeuze, maar ook kunnen begeleiden bij het toepassen van de producten in uw praktijk.

Denk aan voorraadbeheer op locatie. Voor grotere bouwprojecten bieden wij de mogelijkheid om op uw projectlocatie een container te plaatsen. Aanwezige producten worden gezamenlijk bepaald, maar ook wanneer en welke hoeveelheden in uw magazijn op locatie aanwezig moet zijn. De voorraad wordt periodiek door ons bijgevuld op basis van uw verbruik.

Werken met goedgekeurde machines is voor uw organisatie en medewerkers belangrijk. Dankzij het Isero Tool Management kunnen wij helpen met keuren van uw machinepark en overige relevante arbeidsmiddelen. Onze eigen keurmeesters leggen alle keuringscertificaten, status en de locatie vast in een online omgeving. Wij bewaken de data voor u en begeleiden jaarlijkse de keuringen voor u.

Knipsel-tbv-hsum
 

Isero doet meer

Wij onderscheiden ons dan ook door onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt, ons brede en lokaal beschikbare assortiment en onze professionele wijze waarop wij u adviseren en met u meedenken. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: Wij doen méér voor onze klant.

www.isero.nl

FAJÉ catering & events

FAJÉ catering & events is een cateraar die zowel aan zakelijke klanten als particulieren levert. Wij zijn gespecialiseerd in lunches, smaakvolle buffetten en verzorgen kleine borrels tot grote evenementen en tuinfeesten. Naast catering verzorgen wij ook voor alle aankleding om uw event stijlvol aan te kleden.

Onze topgastvrouwen zorgen ervoor dat alles in de puntjes wordt geregeld, zodat u optimaal kunt genieten.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers en wij onderscheiden ons door klantgerichte service en constante kwaliteit!

Catering

Sinds kort kunnen particulieren ook catering bestellen vanaf 2 personen zoals onze

  • Barbecuepakketten
  • Royale brunch
  • Borrelpakket

 

Gemakkelijk te bestellen via onze website www.fajecatering.nl en gratis thuisbezorgd in Hilversum en Wijdemeren!

FAJECollageMet-Adres
 

Offerte

Wilt u een verjaardag, tuinfeest of heeft u iets te vieren, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden, zodat wij een op maat gemaakte offerte voor u kunnen maken.

Verhuur

U kunt bij ons ook terecht voor al uw verhuur artikelen zoals glaswerk, biertap, meubilair, glaswerk etc. Voor meer informatie over ons assortiment check www.fajecatering.nl/verhuur.html

Enthousiast geworden na dit gelezen te hebben? Wij staan u graag te woord!

Telefoonnummer: 035-2019629

Email:

Website: www.fajecatering.nl