Commissie van Ontvangst

Word onderdeel van ons team, maak het sportevenement onvergetelijk én verdien de vrijwilligersbijdrage terug!

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deel willen uitmaken van onze Commissie van Ontvangst.

Bekijk hier het schema wanneer we nog mensen nodig hebben →

 

Wat houdt het in?
Als lid van onze Commissie van Ontvangst speel je een centrale rol bij het verwelkomen en begeleiden van de teams, zowel gast- als thuisteams, en scheidsrechters op onze spannende speeldagen. Je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van het assisteren bij de kleedkamers tot het ondersteunen bij het beheer van de velden. Geen zorgen - er staat al een handig schema voor je klaar, je ontvangt instructies van ervaren vrijwilligers om je op weg te helpen en er is altijd een hulplijn die je kunt bellen als je er toch niet uitkomt.

 

Wanneer?
We hebben vrijwilligers nodig voor verschillende zaterdagen: 9, 16, 23 en 30 september en 7 oktober. 
Er zijn drie shifts beschikbaar waar je uit kan kiezen:
Shift 1: 07.30 tot 10.30
Shift 2: 10.30 tot 13.30
Shift 3: 13.30 tot sluit (ongeveer 16.30)

 

Wat krijg je ervoor terug?
Jouw inzet wordt beloond met het retour van de vrijwilligersbijdrage van 50 euro!!
Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook gratis koffie, thee, fris en als je shift tijdens lunchuren plaatsvindt ook nog eens een lunch. Bovendien maak je deel uit van een geweldig team, creëer je waardevolle herinneringen en maak je vrienden.

 

Hoe meld je je aan?
Stuur een e-mail naar met je beschikbaarheid (datum én shift), het team waarin je kind speelt en je telefoonnummer voor bereikbaarheid. Na de indeling ontvang je een bevestiging via e-mail. Wees er snel bij, want bij veel aanmeldingen maken we een selectie.
Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze Commissie van Ontvangst en help mee om van deze sportevenementen een groot succes te maken. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor spelers, scheidsrechters en supporters. Doe mee, maak vrienden en maak het verschil op een geweldige dag!

Bekijk hier het schema wanneer we nog mensen nodig hebben →