Voetbaltenue HSV Wasmeer 

Ieder spelend voetbal lid heeft recht op een Presentatie Pak en Rugtas word in bruikleen gegeven door de Club. Het wedstrijdtenue wordt ook verzorgd door club, middels door een Teamtas. 

Presentatie Pak + Rugtas:

Voor het gebruik van Presentatie Pak en Rugtas hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld:

  • Zowel pak als tas zijn verplicht te gebruiken bij de wedstrijden / toernooien. Het presentatiepak mag NIET tijdens trainingen worden gedragen. (dit geldt niet voor trainers / leiders)
  • Gebruiker is en blijft zelf verantwoordelijk voor zowel pak als rugzak en dient deze zelf in goede staat te onderhouden.
  • Indien het pak in de bruikleenperiode te klein is geworden zal – mits voorradig – een vervangend pak worden aangeboden.
  • Bij vermissing, aantoonbare schade of het niet inleveren bij beëindigen van het lidmaatschap zal een vergoeding verschuldigd zijn van € 50,00 voor het pak en € 25,00 voor de tas.
  • Bij vermissing of schade (ter beoordeling bij de kledingcommissie) kun je een nieuw pak c.q. rugtas ophalen bij de kledingcommissie. Hierna ontvangt u een rekening van Wasmeer die u moet voldoen. Dit bedraagt € 25,00 per kledingstuk of rugtas
  • Na beëindiging van het lidmaatschap dient de kleding gewassen en in goede staat ingeleverd te worden.(Bij het niet inleveren van de kleding en rugtas ontvangt u een rekening van € 75,00)
  • Indien zich situaties voordoen die niet staan vermeld in de voorwaarden zal e.e.a. ter beoordeling zijn van de kledingcommissie i.o.m. het voetbalbestuur 

Het Presentatie Pak en Rugtas kan na definitieve inschrijving worden aangevraagd (graag met vermelding welk team van uw kind) via e-mail:  
De kleding dames zullen een afspraak met jullie inplannen voor het passen van de kleding en na het tekenen van de bruikleenovereenkomst in ons kledingregistratie systeem meegeven.

Presentatie pak

Presentatiepak

Wedstrijdtenue

Wedstrijdtenuejeugd

Wedstrijdshirt

Shirt

Rugtas

rugzak
 

Wedstrijdkleding: 

Ons tenue is zwart/rood voor wat betreft het shirt, broekje en sokken. Het is tijdens wedstrijden niet toegestaan om een ander tenue te dragen dan voorgeschreven of die door Wasmeer niet is verstrekt. Elk Team heeft zijn eigen team tas waar de trainer/teammanager voor verantwoordelijk is. Binnen elk team zal er een roulatie plaatsvinden voor het wassen van de kleding.

 

Wasvoorschriften presentatiepak en Wedstrijdtenues:

Het presentatiepak en Wedstrijdtenues mogen alleen op 30 graden gewassen worden en mag NIET in de droger!
Is er iets niet in orde met de kleding, te klein, te groot of wellicht stuk, dan kun je dit melden bij de dames die de inname en uitgifte van onze kleding verzorgen. Ze zijn bereikbaar via  
Naast dat je ze per mail kunt bereiken zijn de dames ook twee avonden in de maand aanwezig bij Wasmeer bij de Kledingopslag die tegenover kleedkamer 8 bevind. Dat is op een maandag en een donderdag per maand van 19:00 tot 20:30 uur. 

 

Kledinguitgifte seizoen 2023/2024:

De volgende data zijn wij aanwezig:

2023

Maandag 4 September Donderdag 21 September
Maandag 2 Oktober Donderdag 19 Oktober 
Maandag 6 November   Donderdag 16 November
Maandag 11 December Donderdag 21 December


2024

Maandag 8 Januari   Donderdag 18 Januari
Maandag 5 Februari Donderdag 15 Februari
Maandag 4 Maart  Donderdag 21 Maart
Maandag 1 April   Donderdag 18 April
Maandag 6 Mei  Donderdag 16 Mei

 

Einde van het seizoen planning ( kan nog wijzigen in datum en/of tijden):

Maandag 3 Juni Dinsdag 11 Juni van 19.00 tot 20.00 uur

Woensdag 12 Juni van 19.00 tot 20.00 uur (laatste kans dit seizoen!)

 

 


Trainingstenues voor de jeugd

Via onze hoofdsponsor voor de jeugd krijgen wij de mogelijkheid om trainingstenues aan te schaffen met de mogelijkheid voor sponsoren om ook op de borst hun reclame te maken. Het shirt kan ook als inloopshirt voor de wedstrijd gebruikt worden. 123inkt.nl komt niet op het tenue, uitsluitend het kledingmerk Patrini.
 

Trainingstenue

De kleding is verkrijgbaar in de kleuren zwart en marineblauw. Als een team belangstelling heeft graag contact opnemen met :

Barry van der Meer via :

Of

Paul Steinpatz via:

Zij kunnen informatie geven over prijzen en levertijden.

Open de PDF om voorbeelden van de kleding te bekijken:

Met vriendelijke groet,
De sponsorcommissie