123inkt

123inkt staat natuurlijk bekend om zijn inkt en toners. Sinds de lancering van onze webwinkel in 2000 bieden wij met ons eigen huismerk een betaalbaar alternatief van goede kwaliteit voor originele printersupplies. Met ruim 4 miljoen klanten is 123inkt de online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Maar wist u dat we meer in huis hebben dan alleen dat? Bij ons vindt u ook een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, variërend van whiteboards en nietmachines tot ordners en schoolspullen.


Sponsorprogramma amateurvoetbal

Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor ons. Als Hoofdsponsor Jeugd ondersteunen we meer dan veertig partnerclubs. De eerste club op onze lijst was HSV Wasmeer. Dankzij ons sponsorprogramma krijgen alle jeugdleden dezelfde presentatiepakken, wedstrijdtenues en voetbaltassen. Zo profiteren meer dan 15.000 jeugdvoetballers van onze steun, ongeacht hun niveau of (financiële) achtergrond. 

Na drie seizoenen vernieuwen we de tenues, waarbij we rekening houden met nieuwe cosponsors, aangepaste clublogo's en verbeterde materialen. Op die manier blijft de uitstraling van de club in absolute topvorm. En de gedragen kleding? Daarmee steunen wij sportprojecten over de hele wereld, waarbij het oude tenue een tweede leven krijgt.


Ledenkorting

Daarnaast krijgt u als lid van HSV Wasmeer 10% korting op alle producten van het 123inkt huismerk! U kunt nu uw inktcartridges, toners en kantoorbenodigdheden goedkoper aanschaffen. Bij elke bestelling steunt u direct uw club met € 2,50. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment !

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over 123inkt? Neem dan gerust contact op. 
Wij zijn ook te vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn.

123inkt