Bluepoint webdesign

Bluepoint Webdesign heeft vele jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Van starters-websites met een paar tekstpagina's tot volledige maatwerk oplossingen. Met onze ervaring helpen we u graag verder en bieden een uitstekende service!

Wij hebben dé oplossing voor u!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

Bluepointomslag-Facebook
 

CMS systeem

Wij hebben gekozen om websites zowel in Joomla! als in WordPress te bouwen. Beide systemen draaien al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites. Afhankelijk van de wensen van de klant adviseren wij om de website in Wordpress of in Joomla te bouwen. WordPress is meer geschikt voor kleinere websites of gerichte blog-/nieuws websites. Joomla! gebruiken we meer voor de complexere maatwerk websites. Voor een webshop kunnen we, afhankelijk van de wensen, u adviseren om Joomla in combinatie met Hikashop© of WordPress in combinatie met WooCommerce te gebruiken.

Voor alles is een oplossing... wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Service

Net als de software van je PC, MAC, tablet of smartphone is de software van een website en alle gekoppelde extensies onderhevig aan updates. Deze updates moeten regelmatig worden uitgevoerd om het systeem zo veilig mogelijk te houden. Omdat u graag een goede en veilige bedrijfswebsite/-shop wilt hebben en wij graag een goed product afleveren, bieden we standaard een onderhoudspakket aan. Dit onderhoudspakket is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadressen, SSL-beveiliging (https), maandelijkse back-up en support. 

Bluepoint
www.bluepoint-webdesign.nl