Wij zijn Isero

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s. Met meer dan 60 vestigingen en ruim 850 servicegerichte medewerkers zijn we de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland.

Landelijk vestigingen netwerk

De vestigingen van Isero hebben ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze artikelen kunnen per dag op locatie geleverd worden. Door ons fijnmazige distributienetwerk, lokale beschikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we altijd in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op de juiste plaats te leveren.

Advies en projectbegeleiding

We beschikken voor ons assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken we over specialisten en adviseurs die u kunnen helpen met de juiste productkeuze, maar ook kunnen begeleiden bij het toepassen van de producten in uw praktijk.

Denk aan voorraadbeheer op locatie. Voor grotere bouwprojecten bieden wij de mogelijkheid om op uw projectlocatie een container te plaatsen. Aanwezige producten worden gezamenlijk bepaald, maar ook wanneer en welke hoeveelheden in uw magazijn op locatie aanwezig moet zijn. De voorraad wordt periodiek door ons bijgevuld op basis van uw verbruik.

Werken met goedgekeurde machines is voor uw organisatie en medewerkers belangrijk. Dankzij het Isero Tool Management kunnen wij helpen met keuren van uw machinepark en overige relevante arbeidsmiddelen. Onze eigen keurmeesters leggen alle keuringscertificaten, status en de locatie vast in een online omgeving. Wij bewaken de data voor u en begeleiden jaarlijkse de keuringen voor u.

Knipsel-tbv-hsum
 

Isero doet meer

Wij onderscheiden ons dan ook door onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt, ons brede en lokaal beschikbare assortiment en onze professionele wijze waarop wij u adviseren en met u meedenken. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: Wij doen méér voor onze klant.

Isero

www.isero.nl