Sponsors stellen zich voor

Hieronder enkele sponsoren van HSV Wasmeer die graag iets over zichzelf vertellen...

 


123inkt

123inkt staat natuurlijk bekend om zijn inkt en toners. Sinds de lancering van onze webwinkel in 2000 bieden wij met ons eigen huismerk een betaalbaar alternatief van goede kwaliteit voor originele printersupplies. Met ruim 4 miljoen klanten is 123inkt de online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Maar wist u dat we meer in huis hebben dan alleen dat? Bij ons vindt u ook een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, variërend van whiteboards en nietmachines tot ordners en schoolspullen.


Sponsorprogramma amateurvoetbal

Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor ons. Als Hoofdsponsor Jeugd ondersteunen we meer dan veertig partnerclubs. De eerste club op onze lijst was HSV Wasmeer. Dankzij ons sponsorprogramma krijgen alle jeugdleden dezelfde presentatiepakken, wedstrijdtenues en voetbaltassen. Zo profiteren meer dan 15.000 jeugdvoetballers van onze steun, ongeacht hun niveau of (financiële) achtergrond. 

Na drie seizoenen vernieuwen we de tenues, waarbij we rekening houden met nieuwe cosponsors, aangepaste clublogo's en verbeterde materialen. Op die manier blijft de uitstraling van de club in absolute topvorm. En de gedragen kleding? Daarmee steunen wij sportprojecten over de hele wereld, waarbij het oude tenue een tweede leven krijgt.


Ledenkorting

Daarnaast krijgt u als lid van HSV Wasmeer 10% korting op alle producten van het 123inkt huismerk! U kunt nu uw inktcartridges, toners en kantoorbenodigdheden goedkoper aanschaffen. Bij elke bestelling steunt u direct uw club met € 2,50. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment !

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over 123inkt? Neem dan gerust contact op. 
Wij zijn ook te vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn.

123inkt
 

FAJÉ catering & events

FAJÉ catering & events is een cateraar die zowel aan zakelijke klanten als particulieren levert. Wij zijn gespecialiseerd in lunches, smaakvolle buffetten en verzorgen kleine borrels tot grote evenementen en tuinfeesten. Naast catering verzorgen wij ook voor alle aankleding om uw event stijlvol aan te kleden.

Onze topgastvrouwen zorgen ervoor dat alles in de puntjes wordt geregeld, zodat u optimaal kunt genieten.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers en wij onderscheiden ons door klantgerichte service en constante kwaliteit!

Catering

Sinds kort kunnen particulieren ook catering bestellen vanaf 2 personen zoals onze

  • Barbecuepakketten
  • Royale brunch
  • Borrelpakket

 

Gemakkelijk te bestellen via onze website www.fajecatering.nl en gratis thuisbezorgd in Hilversum en Wijdemeren!

FAJECollageMet-Adres
 

Offerte

Wilt u een verjaardag, tuinfeest of heeft u iets te vieren, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden, zodat wij een op maat gemaakte offerte voor u kunnen maken.

Verhuur

U kunt bij ons ook terecht voor al uw verhuur artikelen zoals glaswerk, biertap, meubilair, glaswerk etc. Voor meer informatie over ons assortiment check www.fajecatering.nl/verhuur.html

Enthousiast geworden na dit gelezen te hebben? Wij staan u graag te woord!

Telefoonnummer: 035-2019629

Email:

Website: www.fajecatering.nl

 

Wij zijn Isero

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s. Met meer dan 60 vestigingen en ruim 850 servicegerichte medewerkers zijn we de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland.

Landelijk vestigingen netwerk

De vestigingen van Isero hebben ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze artikelen kunnen per dag op locatie geleverd worden. Door ons fijnmazige distributienetwerk, lokale beschikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we altijd in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op de juiste plaats te leveren.

Advies en projectbegeleiding

We beschikken voor ons assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken we over specialisten en adviseurs die u kunnen helpen met de juiste productkeuze, maar ook kunnen begeleiden bij het toepassen van de producten in uw praktijk.

Denk aan voorraadbeheer op locatie. Voor grotere bouwprojecten bieden wij de mogelijkheid om op uw projectlocatie een container te plaatsen. Aanwezige producten worden gezamenlijk bepaald, maar ook wanneer en welke hoeveelheden in uw magazijn op locatie aanwezig moet zijn. De voorraad wordt periodiek door ons bijgevuld op basis van uw verbruik.

Werken met goedgekeurde machines is voor uw organisatie en medewerkers belangrijk. Dankzij het Isero Tool Management kunnen wij helpen met keuren van uw machinepark en overige relevante arbeidsmiddelen. Onze eigen keurmeesters leggen alle keuringscertificaten, status en de locatie vast in een online omgeving. Wij bewaken de data voor u en begeleiden jaarlijkse de keuringen voor u.

Knipsel-tbv-hsum
 

Isero doet meer

Wij onderscheiden ons dan ook door onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt, ons brede en lokaal beschikbare assortiment en onze professionele wijze waarop wij u adviseren en met u meedenken. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: Wij doen méér voor onze klant.

Isero

www.isero.nl

Bluepoint webdesign

Bluepoint Webdesign heeft vele jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Van starters-websites met een paar tekstpagina's tot volledige maatwerk oplossingen. Met onze ervaring helpen we u graag verder en bieden een uitstekende service!

Wij hebben dé oplossing voor u!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

Bluepointomslag-Facebook
 

CMS systeem

Wij hebben gekozen om websites zowel in Joomla! als in WordPress te bouwen. Beide systemen draaien al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites. Afhankelijk van de wensen van de klant adviseren wij om de website in Wordpress of in Joomla te bouwen. WordPress is meer geschikt voor kleinere websites of gerichte blog-/nieuws websites. Joomla! gebruiken we meer voor de complexere maatwerk websites. Voor een webshop kunnen we, afhankelijk van de wensen, u adviseren om Joomla in combinatie met Hikashop© of WordPress in combinatie met WooCommerce te gebruiken.

Voor alles is een oplossing... wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Service

Net als de software van je PC, MAC, tablet of smartphone is de software van een website en alle gekoppelde extensies onderhevig aan updates. Deze updates moeten regelmatig worden uitgevoerd om het systeem zo veilig mogelijk te houden. Omdat u graag een goede en veilige bedrijfswebsite/-shop wilt hebben en wij graag een goed product afleveren, bieden we standaard een onderhoudspakket aan. Dit onderhoudspakket is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadressen, SSL-beveiliging (https), maandelijkse back-up en support. 

Bluepoint
www.bluepoint-webdesign.nl

 

Winkelcentrum Seinhorst

Gelegen aan de noordoostzijde van het centrum van Hilversum ligt Winkelcentrum Seinhorst, een multifunctioneel en veelzijdig winkelcentrum, waar zowel bekende publiekstrekkers als Albert Heijn, Hoogvliet, Etos, Blokker en Gall&Gall zitten alsook diverse lokale ondernemers. Met name door deze gespecialiseerde winkels onderscheid Seinhorst zich. De ondernemers kennen hun klanten persoonlijk en bieden, naast de kwalitatief goede producten, een uitstekende service.Het winkelcentrum is vanuit de parkeergarage (200 GRATIS parkeerplaatsen) via een roltrap te bereiken. Rondom het winkelcentrum bevinden zich ook nog ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Seinhorst1

Het gehele jaar door organiseert winkelcentrum Seinhorst verschillende activiteiten om klanten te belonen voor hun bezoek aan het winkelcentrum. Zo zijn de kinderkermis en het prijzenfestival inmiddels een begrip geworden.

Kortom; voor uw dagelijkse boodschappen en nét dat beetje meer kan je prima op Seinhorst terecht.
Like onze Facebookpagina en bezoek onze website, je blijft dan op de hoogte van alle nieuwtjes.

Tot ziens in winkelcentrum Seinhorst!
 

Binklogo

 

Samen groeien met plezier

Dat is wat we doen bij Bink! Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we een veilige, vertrouwde en uitdagende plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, ontdekken én plezier maken. Bink is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft vestigingen in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide.

 

Een goede start op het kinderdagverblijf (0 – 4 jaar)

Op onze kinderdagverblijven groeien baby’s, dreumesen en peuters samen op. Ze leren er samen spelen, delen en elkaar te helpen. En steeds meer zelf te doen. Altijd onder begeleiding van een vast team. Elke dag opnieuw kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. Zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Op de peutergroepen werken we met een unieke methode die door onze pedagogen is ontwikkeld. Met afwisselende activiteiten dagen we de kinderen uit waardoor ze nieuwe mogelijkheden ontdekken en spelend leren.


Spelen en ontwikkelen op de peuterspeelzaal (2 tot 4 jaar)

Op onze peuterspeelzalen komen peuters twee of vier ochtenden spelen. We werken met een er met een educatief programma: voor- en vroegschoolse educatie. Twee van onze peuterspeelzalen in Hilversum gebruiken de Montessorimethode. Daarnaast hebben we een Engelstalige en een vrije peuterspeelzaal. Ook bieden we op één vestiging verlengde peuteropvang: dat is opvang van 8.00 tot 13.00 uur.

BINK-League-6-1BINK-League-7-1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografie Bastiaan Miché, Foto Miché
 

Plezier en avontuur op de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)

We werken samen met alle scholen in onze regio om kinderen een fijne plek te bieden na schooltijd. Op onze bso’s ligt de nadruk op plezier en avontuur! Doen wat je wilt en met wie je dat wilt: binnen spelen, buiten avonturieren, of meedoen met een van de dagelijkse activiteiten, zoals kokkerellen, knutselen in het atelier of binnen of buiten sporten. 

In Soest en Hilversum hebben we ook speciale sport-bso’s. In de schoolvakanties zijn onze bso’s hele dagen open.


Neem een kijkje bij Bink!Binkpay-off-harttypooutl

Op onze website vind je informatie en filmpjes over onze opvang. Heb je vragen of wil je een rondleiding? Bel 035 628 58 79 of mail naar

www.binkkinderopvang.nl

 

 

 

Wildenburglogo

In Baarn, vlakbij Kasteel Groeneveld, ligt Pannenkoekenboerderij De Wildenburg.
Plof gezellig neer, binnen in ons sfeervolle restaurant of buiten op ons overdekte terras en geniet van de ongedwongen, gezellige sfeer, onze heerlijke gerechten en de prachtig groene omgeving.

Voor wandelaars en fietsers zijn er zat mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Na de nodige inspanning per fiets of te voet bent u bij ons van harte welkom voor de welverdiende ontspanning en een heerlijke maaltijd.

Wij hebben een uitgebreide kaart waarbij, naast veel keus in pannenkoeken, ook behoorlijk veel andere specialiteiten te vinden zijn.
Tijdens de lunch zijn naast de pannenkoeken ook diverse broodjes, panini’s en wraps verkrijgbaar. Verder kunt u bij ons ook terecht voor maaltijdsalades, spareribs, een Wildenburger en 3 soorten kaasfondue.

Op krijtborden in het restaurant zijn de, regelmatig wisselende,  dagsoep en special te vinden.

Voor kinderen is er binnen in de kelder een speelruimte en minibioscoop en buiten een zandbak met klimrek.

Pannenkoekenboerderij De Wildenburg is dagelijks open vanaf 12:00 uur tot 21:00.
(de keuken sluit om 20:00 uur).


Je kunt ons telefonisch bereiken op 035-54 29 225.


Ook zijn wij te vinden op Facebook & Instagram.

Wilgenburg2
Wilgenburg1
Wilgenburg3
Wilgenburg4

Vacatures:
Flyer-WildenburgFlyer-Wildenburg2
 

 

 

 

 

Aktiefysio 

 

Aktiefysio is met 11 fysiotherapeuten met ieder verschillende specialisaties bij uitstek gekwalificeerd om sportblessures te behandelen.

De eigenaar, Willem van Rooij, heeft een sportief verleden bij Wasmeer. In de jaren negentig van de vorige eeuw is hij lid geweest en tevens verzorger. U kunt bij Aktiefysio terecht voor alle klachten waarvoor een fysiotherapeut noodzakelijk is. De foto’s geven een overzicht van wat wij op dat gebied kunnen doen.

     Oude Amersfoortseweg 152
     1212 AJ Hilversum
     Tel: 035 6230540
     www.aktiefysio.nl
 

AktiefysioV1---014
AktiefysioV1---016
AktiefysioV1---018
AktiefysioV1---026
AktiefysioV1---027
AktiefysioV1---028
AktiefysioV1---029
AktiefysioV1---030
AktiefysioV1---044
AktiefysioV2---003
AktiefysioV2---034
AktiefysioV2---042
AktiefysioV2---083
AktiefysioV2---084
AktiefysioV2---085
AktiefysioV2---118
AktiefysioV2---120
AktiefysioV2---136
AktiefysioV2---137
Pand-Aktiefysio-nieuw-logo
team

Airco HP Klimaatbeheersing is ons vak!

Airco HP is gevestigd op de Oostergracht 22 in Soest. Wij zijn een installatie bedrijf met ruim 25 medewerkers in dienst en meer dan 35 jaar ervaring in de klimaatbeheersing.

Wij zijn actief in de airconditioning, ventilatie en koeltechniek. Dit doen wij voor onder andere kantoorgebouwen, horeca gelegenheden, retail bedrijven, sportzalen, computerruimtes, woonkamers, slaapkamers etc.

Of het gaat om oude of nieuwe gebouwen, bestaande, lopende of nieuwe projecten en projecten in ontwikkeling wij adviseren u graag.

Alle bekende airconditioning merken kunnen wij leveren Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Daikin, Panasonic, L.G etc. 
Op alle bekende merken geven wij 5 jaar garantie.

Wij kunnen u adviseren in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw klimaatsysteem.
Wij kunnen u een totaal concept leveren met klimaatbeheersing, ventilatie, koeltechniek  en bevochtiging.

Kijk op www.aircohp.nl voor meer informatie

AircoHP1
AircoHP2
 

 

vanVulpenRoozenburg

EERLIJK, DUIDELIJK EN PERSOONLIJK ADVIES 

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat is onze aanpak bij Van Vulpen & Roozenburg Makelaars in Hilversum. Onze adviezen zijn eerlijk, duidelijk en persoonlijk. Je weet precies waar je aan toe bent. Onze kantoren zijn gevestigd op levendige punten; op de Gijsbrecht, op de hoek van Gijsbrecht van Amstelstraat en de Hilvertsweg en in Winkelcentrum Seinhorst. Beide kantoren zijn tegenover de Albert Heijn en hebben een prettige open sfeer. In de uitnodigende etalages van onze kantoren hangt ons actuele aanbod aan woningen. 


HELDERE ADVIEZEN 

Van Vulpen & Roozenburg Makelaars is in september 2002 opgericht door Eric van Vulpen en Ward Roozenburg. We zijn nog net zo enthousiast als toen en ook onze werkwijze is onveranderd. We richten ons op de wensen van de consument. Een goede, enthousiaste presentatie en eerlijke, heldere adviezen is wat je krijgt. En dat wordt gewaardeerd. Wij zijn de nummer 1 makelaar in Hilversum en onze klanten geven ons op Funda het cijfer 9,2. Mooie resultaten en tevreden klanten, dat is waar we het voor doen. 


HET TEAM 

Ons team bestaat uit 9 personen, verdeeld over de twee kantoren. Eric, Ward, Robert, Antoinette en Sjors zijn direct verantwoordelijk voor de verkoop. Annette, Carien, Stefanie en Wendy zijn de commercieel medewerkers die hen vanaf kantoor ondersteunen. 


KORTE LIJNEN 

We werken met een klein en vakkundig team en we hebben allemaal toegang tot de status en bijzonderheden van lopende zaken. De lijnen zijn altijd kort en efficiënt. Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben jullie een vast contactpersoon. Is jullie contactpersoon afwezig en is er op korte termijn antwoord nodig op een vraag? Dan staat één van de collega’s voor jullie klaar.

 
Stap eens binnen bij één van onze kantoren,  je bent van harte welkom!

 

Kantoor Seinhorst 
ma t/m vr: 9.00 tot 17.30 uur
Seinstraat 108 
1223 DC Hilversum 
Tel. 035-646 22 88 
 
Kantoor Gijsbrecht 
maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur 
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur
Hilvertsweg 74 
1214 JJ Hilversum 
Tel. 035-625 20 70 
 
  

vanVulpenRoozenburg1vanVulpenRoozenburg3vanVulpenRoozenburg2